Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. Iată cum arată echipa primei etapei:

PORTAR
Cristian Bălgrădean (CFR Cluj / 34 de ani) - A fost eroul ultimelor minute din meciul cu Rapid, atunci când a apărat un penalty, salvând victoria pentru clujeni.

FUNDAŞI
Radoslav Dimitrov (Sepsi OSK / 33 de ani)  - Experimentatul fundaş de bandă bulgar, ajuns la meciul 180 pe prima scenă, a contribuit la ambele reuşite ale covăsnenilor.

Yuri Matias (CFR Cluj / 27 de ani) - Sosit în primăvară la CFR, a înscris primul gol în tricoul grupării clujene, acesta fiind al 7-lea în 62 de meciuri disputate în principala competiţie din România.

Igor Armaș (FC Voluntari / 35 de ani) - Căpitanul ilfovenilor a fost la înălţime! Prestaţia sa din defensivă a fost fără greşeală.

Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 36 de ani) - A consumat multă energie pe durata partidei. A dominat flancul stâng.

MIJLOCAŞI
Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova / 30 de ani) - Şi-a continuat forma bună din primăvară. A înscris ambele goluri ale oltenilor.

Andrei Artean (Farul / 28 de ani) - A marcat unul dintre golurile frumoase din prima etapă. La final, reuşita sa s-a dovedit a fi decisivă.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 22 de ani) - Poate fi considerat surpriza plăcută a primei etape. A marcat de două ori şi a controlat centrul terenului.

ATACANŢI
Sebastian Mailat (FC Botoşani / 24 de ani) - A înscris de două ori şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

Vitalie Damașcan (Sepsi OSK / 23 de ani) - Introducerea sa pe teren pe parcursul reprizei secunde a fost mutarea prin care Cristiano Bergodi a relansat jocul din Bănie.

Dorian Bertrand (FC Argeş / 29 de ani) - Cu două goluri înscrise, acesta a avut un debut formidabil în tricoul piteştenilor. Merită urmărit cu atenţie!

ANTRENORUL ETAPEI
Erik Lincar (U Cluj / 43 de ani) - A pregătit perfect duelul cu vicecampioana ediţiei precedente, un aspect remarcat şi apreciat de către toţi specialiştii.