Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 9-a din play-off şi play-out:

PORTAR

Răzvan Sava (CFR 1907 Cluj) - Unul dintre marile câştiguri ale CFR din acest sezon. A închis excelent poarta pe terenul campioanei.

FUNDAŞI

Darius Oroian (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Chiar dacă a fost utilizat doar o repriză, şi-a trecut în cont prima pasă decisivă în SuperiLgă.

Răzvan Patriche (Dinamo) - Deşi a fost eliminat în ultimele minute, a făcut un meci mare! Dăruirea cu care s-a luptat pentru fiecare balon le-a dat încredere şi colegilor, care au reuşit una dintre cele mai bune partide din ediţia curentă. În plus, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Thalisson da Silva (Universitatea Cluj) - A fost ca un stâlp în faţa atacurilor adverse. La finalul sezonului, fundaşul brazilian poate fi considerat un transfer reuşit.

Mario Camora (CFR 1907 Cluj) - Căpitanul ardelenilor şi-a condus echipa spre un succes extrem de important în lupta pentru poziţia secundă din clasament.

MIJLOCAŞI

Pablo Gaitan (Oţelul Galați) - Titularizat doar a doua oară în acest campionat, a marcat golul care a deschis drumul gălăţenilor spre a cincea victorie consecutivă pe teren propriu.

Sota Mino (FC Hermannstadt) - Pe lângă efortul consistent depus la centrul terenului, a marcat şi un gol, al doilea în acest sezon.

Isnik Alimi (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - O nouă prestaţie lăudabilă pentru mijlocaşul covăsnenilor. A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv.

ATACANŢI

Gabriel Iancu (FC Hermannstadt) - Introdus la pauză, a înscris de două ori, golurile sale fiind cele care au făcut diferenţa pe tabelă, ducând toate punctele în tabăra sibienilor.

Gabriel Debeljuh (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Vârful croat a marcat o dublă şi a ajuns la 43 de reuşite în 129 de partide disputate în principala competiţie din România.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) - "Piticul atomic" al Universităţii a avut un final de meci fabulos, cu trei goluri marcate, care au salvat un punct pentru olteni.

ANTRENORUL ETAPEI

Tony da Silva (Poli Iaşi - FOTO) - A crezut în şansa sa şi le-a transmis încrederea lui şi celor din teren, împreună reuşind să o salveze pe Poli Iaşi de la retrogradare.