Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 8-a din play-off şi play-out:

PORTAR

Jesus Fernandez (FC Voluntari) - A avut trei intervenţii ireale, care ar putea fi decisive în atingerea obiectivului de către ilfoveni.

FUNDAŞI

Romario Benzar (FC Botoșani) – În ciuda unei accidentări oribile suferite în partida cu Dinamo, a rămas același om de bază al echipei sale.

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Impecabil tot meciul, atât la intervențiile directe cât și la dublaj.

Raul Silva (Universitatea Craiova) - Și-a asigurat poarta cu o evoluție sigură pe toată durata partidei. În plus, este omul care a deschis scorul.

Andres Dumitrescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Cel mai bun meci de când s-a întors în SuperLigă!

MIJLOCAŞI

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A contribuit la succesul echipei sale cu două pase decisive. Are un sezon de formidabil, cu 20 de contribuţii ofensive (12 goluri, 5 pase decisive, 3 penalty-uri scoase).

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) – A repetat prestația extraordinară din partida cu Sepsi OSK.

Rareș Pop (UTA Arad) – A marcat un gol și a avut o prestație apludată în picioare de suporterii arădeni, la ultimul său meci pentru echipa care l-a format.

Ahmed Bani (Dinamo) - A fost cel mai bun de pe teren dintr-un meci de-a dreptul spectaculos! A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ATACANŢI

Pavol Safranko (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Eroul meciului cu Farul, partidă în care a înscris de trei ori, ajungând la 30 de goluri marcate în 133 de prezenţe în SuperLigă.

Philip Otele (CFR 1907 Cluj) – Cel mai bun de pe teren: două goluri și pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Bernd Storck (Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FOTO) - În ciuda problemelor de lot, a pregătit excelent duelul cu constănţenii, iar la final s-a bucurat de un succes categoric.