Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 4-a din play-off şi play-out:

PORTAR

Andrei Gorcea (Universitatea Cluj / 21 de ani) - A închis perfect poarta pe „Ilie Oană", de unde studenţii clujeni s-au întors cu toate punctele.

FUNDAŞI

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova / 24 de ani) - Titularizat al patrulea meci la rând,  a fost fundaşul dreapta cu cel mai bun îndex Instat - 232.

Grigore Turda (FC Argeş / 25 de ani) - A marcat un gol extrem de important, care o menţine pe FC Argeş în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Raul da Silva (Universitatea Craiova / 33 de ani) - Experienţa sa se dovedeşte a fi un câştig pentru Universitatea Craiova, în jurul său construindu-se noua linie defensivă a alb-albaştrilor.

Naser Aliji (FC Voluntari / 29 de ani) - A fost cel mai bun jucător de pe teren în cel mai frumos meci jucat în actuala ediţie de play-out. A contribuit decisiv la toate cele trei goluri marcate de ilfoveni.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj  37 de ani) - A înscris pentru a șasea oară în acest campionat, în care mai are şi 12 pase decisive.

Dan Nistor (Universitatea Cluj / 34 de ani) - A fost cel mai bun jucător din duelul care le-a adus clujenilor întâiul succes pe teren ploieştenilor în Superliga României.

Darius Olaru (FCSB / 25 de ani) - Un nou meci în care s-a remarcat prin efortul consistent depus. Prinde pentru a treia oară "Echipa etapei".

Sebastian Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) - Continuă prestaţiile formidabile din campionatul curent. Şi-a trecut în cont o nouă dublă, a cincea în sezonul actual.

ATACANŢI

Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt / 23 de ani) - Vârful sibienilor a marcat de două ori la Mioveni şi a ajuns la 12 goluri în ediţia 2022-2023 a SuperLigii României.

Daniel Bîrligea (CFR Cluj / 22 de ani) - 281 a fost indexul Instat din partida cu Sepsi, cel mai mare înregistrat de un jucător cu minute în etapa a 4-a de play-off/out. A înscris pentru a patra oară în 2023.

ANTRENORUL ETAPEI

Elias Charalambous (FCSB / 42 de ani - FOTO) - Roş-albaştrii i-au făcut fericiţi pe cei aproape 30.000 de fani prezenţi pe "Arena Naţională", succesul reuşit de FCSB în duelul cu liderul Farul păstrându-i pe bucureşteni în lupta pentru titlu.