Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 29-a:

PORTAR

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - A avut două intervenţii importante în momente cheie, prin care a dat încredere echipei.

FUNDAŞI

Bogdan Oteliţă (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Titularizat pentru a 18-a oară în acest sezon, şi-a trecut în cont prima pasă de gol în SuperLigă.

Lucas Masoero (Universitatea Cluj) - Cu fundaşul argentinian în centrul defensivei, clujenii au depăşit 400 de minute consecutive fără gol încasat.

Arlind Ajeti (CFR 1907 Cluj) - Internaţionalul albanez a marcat golul în urma căruia CFR Cluj s-a întors din deplasarea de la Ovidiu cu un punct.

Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Probabil, cel mai bun meci de la revenirea la Sf. Gheorghe. A dominat întreg flancul stâng.

MIJLOCAŞI

Andrej Fabry (UTA Arad) - Gol şi pasă decisivă în victoria care o păstrează pe UTA Arad în lupta pentru un loc în play-off.

Alessandro Murgia (FC Hermannstadt) - A pasat decisiv la primul gol înscris de sibieni. A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului.

Cosmin Matei (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) -A arătat că este un jucător cu glezna fină. A scos penalty-ul care a deschis drumul covăsnenilor spre victorie şi a marcat un gol frumos.

ATACANŢI

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Graţie dublei reuşite în ultima etapă, a ajuns la 10 goluri în campionatul curent, fiind golgheterul grupării din Sf. Gheorghe.

Ianis Stoica (FC Hermannstadt) - A marcat primele goluri în tricoul sibienilor. Are 14 reuşite în 75 de prezenţe în SuperLigă.

Alexandru Mitrţă (Universitatea Craiova) - Un jucător de 10! A marcat al 10-lea gol în campionatul curent, în care este şi liderul din clasamentul pasatorilor decisivi  tot cu 10 reușite.

ANTRENORUL ETAPEI

Elias Charalambous (FCSB - FOTO) - A gestionat perfect prima perioadă cu etapă intermediară din acest an, gruparea roş-albastră fiind singura care a luat nouă puncte din ultimele trei runde.