Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 27-a:

PORTAR

Ionut Ailenei (Politehnica Iaşi) - A avut cinci intervenţii mari prin care a ţinut gruparea din Copou în joc.

FUNDAŞI

Todor Todoroski (Politehnica Iaşi) - A făcut cel mai bun meci în tricoul studenţilor ieşeni. Un bonus pentru apetitul ofensiv arătat.

Denil Maldonado (Universitatea Craiova) - Deşi a evoluat doar pe finalul jocului, a marcat golul în urma căruia Universitatea Craiova a făcut un pas mare spre play-off.

Alexandru Benga (UTA Arad) - Experimentatul fundaş a dirijat excelent defensiva arădenilor. Prinde pentru a treia oară "Echipa etapei".

Raul Opruţ (FC Hermannstadt) - A oferit pasa decisivă la singurul gol din meciul cu FC U Craiova 1948, în urma căruia FC Hermannstadt a rămas în lupta pentru un loc în Top 6.

MIJLOCAŞI

Marcelo de Freitas (UTA Arad) - O evoluţie fără greşeală la centrul terenului. În plus, a marcat golul care i-a adus grupării arădene a patra victorie în 2024.

Adrian Şut (FCSB) - Este jucătorul care depune un efort fantastic pe toată durata unui meci. Pasă decisivă de clasă la primul gol marcat de Florinel Coman.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - A marcat al şaptelea gol în ediţia curentă, în care mai are şi două pase decisive.

ATACANŢI

Frederic Maciel (Oţelul Galați) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din 2024. A fost a patra sa reuşită în SuperLigă.

Philip Otele (CFR 1907 Cluj) - Un nou meci foarte bun făcut de cel mai productiv atacant al clujenilor. Prin ultima dublă, a ajuns la 11 goluri.

Florinel Coman (FCSB) - Continuă sezonul formidabil, cel mai bun din carieră! A înscris de două ori şi s-a apropiat la doar două goluri de liderul clasamentului golgheterilor (Darius Olaru - 14 goluri, Florinel Coman - 12 goluri).

ANTRENORUL ETAPEI

Leo Grozavu (Politehnica Iaşi - FOTO) – A pregătit perfect duelul cu cea mai în formă echipă din 2024. A reacţionat excelent în momentul în care ieşenii au fost conduşi. Toate schimbările s-au dovedit a fi reuşite.