Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 26-a:

PORTAR

Ştefan Târnovanu (FCSB) - A apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii prin care a ţinut plasa porţii roş-albaştrilor neatinsă.

FUNDAŞI

Tiberiu Căpuşă (UTA Arad) - După ce runda trecută a marcat, în acestă etapă a oferit o centrare perfectă pentru singurul gol al meciului de la Voluntari.

Arlind Ajeti (CFR 1907 Cluj) - Revenit în formula de start, a fost ca o stâncă în faţa atacanţilor adverşi.

Josue Homawoo (Dinamo) - O prestaţie sigură. Nu le-a dat şanse adversarilor. În plus, a scos penalty-ul în urma căruia s-a stabilit rezultatul final.

Diogo Rodrigues (UTA Arad) - Prinde „Echipa etapei" pentru a doua oară în 2024, de fiecare dată din postura de fundaş stânga, acolo unde a fost mutat în acest an de către Mircea Rednic.

MIJLOCAŞI

Eddy Gnahore (Dinamo) - Şi-a trecut în premieră numele pe lista marcatorilor din SuperLigă. A depus un efort fantastic pe toată durata partidei.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - A dominat centrul terenului. A înscris pentru a şasea oară în ediţia curentă.

Constantin Grameni (Farul Constanța) - A marcat un gol extrem de important în lupta pentru play-off. A fost a noua reuşită a mijlocaşului constănţenilor în 105 meciuri jucate pe prima scenă.

ATACANŢI

Ermal Krasniqi (FC Rapid 1923) - A făcut cel mai bun meci în tricoul giuleştenilor. A contribuit la succesul bucureştenilor cu gol şi pasă decisivă.

Hakim Abdallah (Dinamo) - Cel mai bun meci pe prima scenă din România. A înscris un gol şi a oferit două pase decisive.

Juan Kaprof (FC Botoşani) - În cele 58 de minute în care s-a aflat pe teren, vârful argentinian a marcat de două ori şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul Constanța - FOTO) - A gestionat perfect deplasarea de la Sf. Gheorghe, de unde constănţenii s-au întors cu toate punctele şi au facut un pas mare spre play-off.