Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. Iată cum arată echipa ideală etapei a 22-a:

PORTAR

Horaţiu Moldovan (Rapid / 25 de ani) - În ziua în care a împlinit 25 de ani, Horaţiu Moldovan a bifat un nou meci fără gol primit. Prinde pentru a șasea oară „Echipa etapei".

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 25 de ani) - Trece prin cea mai bună perioadă din carieră. A înscris a patra oară în ediţia curentă, în care mai are şi trei pase decisive.

Yuri Matias (CFR Cluj / 27 de ani) - Pe lângă evoluţia sigură din defensivă, a scos penalty-ul în urma căruia clujenii s-au distanţat pe tabelă.

Joonas Tamm (FCSB / 30 de ani) - Liderul defensivei roş-albaştrilor a câştigat toate cele 14 dueluri în care a fost implicat, dintre care șase aeriene.

Dorinel Oancea (U Cluj / 25 de ani) - A făcut excelent ambele faze de joc. A avut cel mai bun index InStat dintre toţi jucătorii careu au evoluat pe postul său - 252.

MIJLOCAŞ

Claudiu Petrila (CFR Cluj / 22 de ani) - Introducerea sa la pauză s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare, asta deoarece a schimbat mult în bine jocul ofensiv practicat de clujeni.

Victor Dican (FC Botoşani / 22 de ani) - Tânărul căpitan al botoşănenilor a consumat multă energie pe durata partidei. Şi-a condus excelent colegii spre o victorie importantă pentru moralul echipei.

Adrian Șut (FCSB / 23 de ani) - A avut un procentaj de 93 % pase corecte şi a reuşit 13 recuperări. Prinde pentru a patra oară „Echipa etapei" în ultimele cinci runde!

Sebastian Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) - A marcat pentru a șasea oară în campionatul curent, golul său fiind unul de trei puncte.

ATACANŢI

Marko Dugandžić (Rapid / 28 de ani) - A reuşit unul dintre cele mai rapide hat-trick-uri din ultimii ani. A ajuns la 23 de goluri marcate în cele 52 de jocuri disputate în Superliga României, dintre care 12 sunt înscrise în acest sezon.

Ermal Krasniqi (CFR Cluj / 24 de ani) - A avut un debut de vis în tricoul ardelenilor: gol şi pasă decisivă în duelul primelor două clasate.

ANTRENORUL ETAPEI

Dan Petrescu (CFR Cluj / 55 de ani - FOTO) - A pregătit excelent derby-ul cu Farul şi a fost inspirat pe durata partidei. Astfel, finalul etapei o găseşte pe CFR în fruntea clasamentului.