Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 16-a:

PORTAR

Giedrius Arlauskis (Universitatea Craiova / 34 de ani) - Transferat în acest sezon, experimentatul portar lituanian dă siguranţă echipei prin intervenţiile sale. Contra covăsnenilor, Arlauskis a apărat patru şuturi, dintre care două supersave-uri.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) - A fost jucătorul cu cel mai mare index Instat din această etapă - 278. A câştigat 11 dueluri, dintre care patru în atac, a avut un procentaj de 84 % pase corecte şi a reuşit cinci deposedări.

Ionuț Stoica (FC Hermannstadt / 34 de ani) - Căpitanul celor de la FC Hermannstadt şi-a condus echipa spre o nouă victorie, succes în urma căruia sibienii şi-au consolidat poziţia a cincea.

Mihai Popescu (Farul / 29 de ani) - A marcat golul care le-a adus constănţenilor a 11-a victorie din acest sezon.

Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din prima etapă a returului, reuşita sa aducând oltenilor trei puncte mari.

MIJLOCAŞI

Alexandru Răuță (FC Hermannstadt / 30 de ani) - A pasat decisiv la golul lui Paraschiv, a avut un procentaj de 100 % dueluri aeriene câştigate, a reuşit patru driblinguri şi 12 recuperări.

Karlo Muhar (CFR Cluj / 26 de ani) - Cel mai bun mijlocaş defensiv din etapa a 16-a. Pe lângă golul marcat, a câştigat 16 dueluri, a avut șase deposedări şi patru baloane recuperate în jumătatea adversă.

Ioan Filip (Universitatea Cluj / 33 de ani) - Pe lângă golul înscris, al doilea din ediţia curentă, a făcut un joc fără greşeală la centrul terenului.

ATACANŢI

Arnold Garita (FC Argeş / 27 de ani) - Principalul om de gol din atacul piteştenilor şi-a făcut din nou datoria. A înscris pentru a cincea oară în campionatul curent.

Mamadou Thiam (Universitatea Cluj / 27 de ani) - A înscris pentru întâia oară în tricoul clujenilor pe prima scenă. A fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

Gheorghe Grozav (Petrolul / 32 de ani) - A marcat golul victoriei pentru ploieşteni, care revin pe loc de play-off.

ANTRENORUL ETAPEI

Mirel Rădoi (Universitatea Craiova / 41 de ani - FOTO) - Cu el pe bancă, oltenii au ajuns la trei victorii la rând în campionat şi s-au apropiat la doar un punct de podium.