Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 11-a:

PORTAR
Mihai Popa (FC Voluntari / 21 de ani) - A doua partidă la rând în care a fost la înălţime! Contra celor de la FCU 1948, tânărul portar al ilfovenilor a avut 6 şuturi respinse, dintre care 3 "supersave-uri".

FUNDAŞI
Mihai Butean (FC Hermannstadt / 26 ani) - Singurul integralist din lotul revelaţiei FC Hermannstadt, Butean a reuşit o nouă pasă decisivă. În plus, a câştigat 14 dueluri şi a avut 9 recuperări, dintre care 4 în jumătatea adversă.

Bogdan Mitrea (U Craiova / 34 de ani) - A înscris pentru prima dată în tricoul Universităţii şi a ajuns la 32 de reuşite în Superliga României.

Cristian Săpunaru (Rapid / 38 de ani) - Liderul din teren al Rapidului şi-a condus echipa spre un nou succes. A participat la construcţia ambelor goluri înscrise de giuleşteni.

Mario Camora (CFR Cluj / 35 de ani) - A înscris golul victoriei, primul cu piciorul drept din cariera acestuia în principala competiţie internă, fapt remarcat şi de Dan Petrescu.

MIJLOCAŞI
Anass Achahbar (Sepsi OSK / 28 de ani) - Introdus pe teren în partea secundă, a contribuit la cel mai clar succes din istoria covăsnenilor în prima ligă cu un gol şi o pasă decisivă.

Lukáš Droppa (FC Voluntari / 33 de ani) - Pe lângă evoluţia foarte bună de la centrul terenului, a marcat golul care s-a dovedit a fi de 3 puncte.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 22 de ani) - Un nou meci mare făcut de mijlocaşul sibienilor, care a reuşit a 3-a dublă în acest sezon!

ATACANŢI
Mario Rondón (Sepsi OSK / 36 de ani) - Două goluri şi un penalty scos. A fost un meci special pentru vârful grupării din Sf. Gheorghe, asta deoarece a bifat cea de a 100-a prezenţă în campionatul României.

Alexandru Tudorie (Sepsi OSK / 26 de ani) - Deşi a evoluat doar 23 de minute, a înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă spectaculoasă.

Denis Alibec (Farul / 31 de ani) - A făcut meciul perfect. A marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI
Gheorghe Hagi (Farul / 57 de ani) - Fotbal spectacol, asta oferă Farul lui Hagi în acest sezon! Constănţenii au marcat de 3 ori pentru al 5-lea meci la rând şi sunt lideri după 11 etape.