Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 10-a din play-off:

PORTAR

Bogdan Ungureanu (FC Rapid 1923) - Este marele câştig al Rapidului din play-off. A avut două intervenţii de mare calitate în duelul cu FCSB.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (FC Rapid 1923) - Titularizat de ziua sa, a făcut excelent ambele faze de joc. Este un jucător care luptă pentru fiecare minge.

Iulian Cristea (FC Rapid 1923) - Introdus pe teren la startul reprizei secunde, a dat siguranţă echipei.

Anton Kresic (CFR 1907 Cluj) - Masivul fundaş croat a fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) - Un exemplu de dăruire, un căpitan care ştie cum să-şi mobilizeze colegii în momentele dificile.

MIJLOCAŞI

Ştefan Bană (Universitatea Craiova) - Surpriza plăcută a Universităţii Craiova din acest final de sezon. Tânărul mijlocaş a marcat în premieră pe prima scenă, golul său fiind cel care i-a readus pe olteni în joc.

Panagiotis Tachtsidis (CFR 1907 Cluj) - O evoluţie solidă la centrul terenului. A reuşit şi un gol, al șaptelea în ediţia 2023-2024.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - A înscris a zecea oară în stagiunea curentă, acesta fiind cel mai bun sezon din carieră.

ATACANŢI

Ciprian Deac (CFR 1907 Cluj) - A oferit două pase decisive, ajungând la 100 de assist-uri în Superligă, o performanţă de-a dreptul impresionantă!

Daniel Bîrligea (CFR 1907 Cluj) - Jucătorul meciului de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu". A marcat, a pasat decisiv şi a scos un penalty.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova) - Constantin Gâlcă i-a redat încrederea, iar acesta a redevenit jucătorul capabil să facă diferenţa. A înscris al patrulea gol în şase meciuri cu actualul antrenor pe bancă.

ANTRENORUL ETAPEI

Dan Petrescu (CFR 1907 Cluj - FOTO) - Clujenii au avut un final de sezon perfect, cu cinci victorii la rând, dintre care trei cu Dan Petrescu pe bancă, succese care le-au asigurat poziţia secundă în clasament.