Noutăți

Revista LPF: Echipa etapei a 25-a

Revista LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 25-a.
 

PORTAR
Valentin Cojocaru (Viitorul / 22 de ani / 3 jocuri)
- A avut două intervenţii decisive, una chiar în prelungirile meciului, datorită cărora dobrogenii şi-au păstrat şansele de calificare în play-off. A început cu bine anul 2018 în tricoul Viitorului.


FUNDAŞI
Cristian Manea (CFR Cluj / 20 de ani / 24 jocuri)
- Nu le-a dat nicio şansă adversarilor pe partea sa. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei, fiind fundaşul dreapta cu cele mai multe prezenţe. 
Ovidiu Mihalache (CSM Poli Iaşi / 33 de ani / 12 jocuri) - Evoluţiile sale bune din returul sezonului regulat se văd şi în rezultatele echipei din Copou. În ultima rundă a fost un zid de netrecut în faţa adversarilor.
Răzvan Popa (CS U Craiova / 21 de ani / 6 jocuri) - Titularizat pentru a doua etapă la rând, fundaşul oltenilor s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Popa este al treilea cel mai tânăr debutant din istoria Ligii 1 Betano, el evoluând pentru Sportul în 2012.
Ionuţ Panţâru (CSM Poli Iaşi / 21 de ani / 17 jocuri) – Trimis în teren din primul minut, a avut o evoluţie consistentă în banda stângă, dovedind că poate fi oricând o soluţie pentru Flavius Stoican. Este un tânăr jucător cu potenţial mare de creştere.
 

MIJLOCAŞI
Dennis Man (FCSB / 19 ani / 23 jocuri)
- A marcat un gol foarte important, care a readus-o pe FCSB în joc. A fost a șaptea reuşită din contul tânărului jucător al "roş-albaştrilor" în 23 de meciuri.
Ronaldo Deaconu (Concordia / 20 de ani / 19 jocuri) - A reuşit un nou gol dintr-un şut din afara careului, al treilea din ediţia 2017-2018 a Ligii 1 Betano, fiind printre cei mai buni din campionat la acest capitol. 
Dan Nistor (3 jocuri pentru Dinamo / 29 de ani) - A fost cel mai bun jucător al roş-albilor din derby. Cu cele două pase decisive din ultima rundă a ajuns la 38 de astfel de realizări în 226 de jocuri disputate pe prima scenă din România.
Nicuşor Bancu (CS U Craiova / 25 de ani / 24 jocuri) - A fost omul meciului! Pe lângă golul marcat, al 10-lea în 104 jocuri disputate în Liga 1, a alergat mult, venind şi în defensivă, unde a dublat excelent în bandă.
 

ATACANŢI
Ianis Hagi (Viitorul / 19 ani / 3 jocuri, FOTO)
- A fost fantastic! A marcat un gol superb, printr-un şut din afara careului şi a pasat decisiv la golul lui Ciobanu din prelungirile meciului. Un lider în teren.
George Ţucudean (3 jocuri pentru CFR / 26 ani) - A marcat pentru prima dată în tricoul ardelenilor şi a ajuns la 12 reuşite în ediţia actuală, egalându-l pe Harlem Gnohere în fruntea clasamentului golgheterilor. S-a integrat rapid la noua sa echipă.
 

ANTRENORUL ETAPEI
Flavius Stoican (CSM Poli Iaşi / 41 de ani)
- A reuşit a patra victorie la rând, rezultate în urma cărora moldovenii sunt la doar un meci de play-off. Are meritul de a fi crezut în şansa echipei sale chiar şi în momentele dificile.