Noutăți

Revista LPF: Echipa etapei a 24-a

Revista LPF a ales echipa ideală a etapei a 24-a.

PORTAR

Virgil Drăghia (Juventus / 27 de ani / 10 jocuri) - Chiar dacă bucureştenii au pierdut, portarul trupei antrenate de Marius Baciu s-a remarcat cu 4 intervenţii decisive, prin care a ţinut scorul alb pe tabelă aproape 80 de minute.

FUNDAŞI

Romera Navarro (Dinamo / 30 de ani / 21 jocuri) - A fost un pericol permanent pentru flancul stâng al defensivei Concordiei. A contribuit decisiv cu două pase de gol, primele din contul spaniolului în ediţia curentă.

Paulo Vinicius (CFR Cluj / 33 de ani / 22 jocuri) - Experimentatul apărător al ardelenilor a fost ca un zid în faţa adversarilor. În plus, a înscris pentru a 4-a oară în ediţia curentă, devenind unul dintre cei mai buni marcatori din lotul clujenilor.

Cosmin Frăsinescu (CSM Poli Iaşi / 33 de ani / 22 jocuri) - Liderul defensivei studenţilor din Copou a făcut un nou meci fără greşeală. A câştigat toate dueluri din apărare.

Cristian Ganea (Viitorul / 25 de ani / 23 jocuri) - A dominat banda stângă. A urcat în atac şi a dus multe mingi în careul advers. Prinde pentru a 7-a oară echipa etapei, fiind jucătorul din Liga 1 Betano cu cele mai multe nominalizări.

MIJLOCAŞI

Silviu Balaure (Astra / 22 de ani / 21 jocuri) - Tânărul mijlocaş giurgiuvean trece printr-o perioadă foarte bună. A marcat pentru a 7-a oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi 3 pase decisive.

Gabriel Torje (FC Dinamo / 28 de ani/ 1 joc) - Internaționalul român a revenit cu gol pentru echipa sa de suflet. A marcat la doar câteva minute de la introducerea în teren, golul 400 al sezonului în Liga 1. 

Ianis Hagi (Viitorul / 19 ani / 2 jocuri) - A făcut al 2-lea meci foarte bun de la revenirea în Liga 1. A driblat, a deschis jocul dobrogenilor şi a marcat golul de 3 puncte, reuşită datorită căreia Viitorul a rămas pe loc de play-off.

Gustavo Vagenin (CSU / 26 de ani / 23 jocuri) - A înscris singurul gol al meciului de pe arena "Ion Oblemenco". A ajuns la 11 reuşite în ediţia curentă, în care mai are 3 pase decisive. Se înscrie cu şanse reale în lupta pentru titlul de golgheter al Ligii 1.

ATACANŢI

Adrian Bălan (FC Voluntari / 27 de ani / 8 jocuri) - A fost omul meciului de la Timişoara, în care a marcat de două ori, dar a şi ratat un penalty. A ajuns la 25 de goluri în 67 de jocuri disputate în Liga 1.

Adam Nemec (Dinamo / 32 de ani / 22 jocuri) - Din nou, slovacul a fost numărul unu din atacul dinamovist. Gol și pasă de gol într-un succes vital pentru bucureşteni. A ajuns la 16 reuşite în 50 de meciuri jucate pe prima scenă din România.

.....

ANTRENORUL ETAPEI:

Vasile Miriuţă (FC Dinamo / 49 de ani) - A reuşit o victorie foarte importantă în lupta pentru un loc în play-off. În plus, succesul vine excelent pentru tehnicianul dinamovist, chiar înaintea marelui derby.