Noutăți

Revista LPF: echipa etapei a 11-a

Revista LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 11-a în Liga 1 Betano.
 

PORTAR
Cătălin Straton (Dunărea / 28 de ani / 11 jocuri)
- A fost din nou decisiv prin intervenţiile sale, în special în repriza a doua, când oaspeţii au alergat după egalare. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.
 

FUNDAŞI
Iulian Cristea (Gaz Metan / 24 de ani / 11 jocuri)
- Trece printr-o formă excelentă: două goluri, o pasă decisivă şi un penalty scos în ultimele patru etape, realizări graţie cărora Gaz Metan a încheiat etapa pe podium.
Andrei Marc (Concordia / 25 de ani / 11 jocuri) - Căpitanul ilfovenilor şi-a condus exemplar echipa spre primul succes din istoria Concordiei pe terenul roş-albaştrilor. Inclus pentru a patra oară în unsprezecele rundei.
Ionuţ Peteleu (CFR Cluj / 26 de ani / 5 jocuri) - Titularizat în banda stângă, a făcut faţă cu brio sarcinilor trasate de antrenor. În plus, a oferit şi o pasă de gol de mare fineţe.
 

MIJLOCAŞI
Rua Moutinho (CFR Cluj / 27 de ani / 4 jocuri)
- A fost jucătorul care a făcut diferenţa în derby-ul de la Giurgiu. Pe lângă golul înscris, primul în Liga 1 Betano, şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă.
Răzvan Oaidă (FC Botoşani / 20 de ani / 10 jocuri) - O prestaţie fantastică, răsplătită cu un gol, primul izbutit în Liga 1 de tânărul mijlocaş al moldovenilor. Evoluţiile din acest an l-au transformat într-un titular incontestabil.
David Caiado (Gaz Metan / 31 de ani / 10 jocuri) - Este jucătorul de la mijlocul terenului care desenează jocul medieşenilor. Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă.
Cătălin Golofca (FC Botoşani / 28 de ani / 11 jocuri, FOTO) - A alergat mult, a participat la majoritatea acţiunilor ofensive şi pus în permanenţă presiune pe adversari. 
 

ATACANŢI
Ianis Hagi (Viitorul / 19 ani / 10 jocuri)
- Şi-a condus echipa spre un nou succes, foarte important în lupta pentru un loc în play-off. A înscris o dublă şi a ajuns 14 goluri în 62 de jocuri disputate în Liga 1.
George Ţucudean (CFR Cluj / 27 de ani / 10 jocuri) - A înscris pentru a opta oară în ediţia curentă şi a ajuns la 12 goluri marcate în anul calendaristic 2018 în tricoul clujenilor. Este cel mai în formă atacant de careu autohton din campionatul intern.
Paul Batin (Concordia / 31 de ani / 10 jocuri) - Introdus în teren pe durata reprizei secunde, a marcat singurul gol al meciului, unul de trei puncte. A ajuns la 43 de reuşite în 180 de partide jucate în Liga 1.
 

ANTRENORUL ETAPEI
Dorinel Munteanu (Concordia / 50 de ani)
- Și-a impus repede stilul care l-a caracterizat, bazat pe disciplină în cadrul lotului şi o bună organizare în teren, iar rezultatele nu au încetat să apară: șapte puncte din nouă posibile!