Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat parteneriatul cu Casa Pariurilor, începând cu sezonul 2019-2020 al Campionatului Național Liga 1.
Conform noului contract, principala competiție a fotbalului românesc se va numi, începând cu acest sezon, CASA LIGA 1.
Evenimentul a fost prezidat de Gino Iorgulescu, Președintele LPF, de Lewis Findlay, General Manager Fortuna Entertainment Group și de Orlando Nicoară, Director General EAD.
Mă bucur că am făcut această alegere! Principala noastră preocupare, împreună cu noul partener, este creșterea calității competiției și a numărului spectatorilor care vor veni pe stadioane”, a sintetizat Gino Iorgulescu, Președintele LPF, scopul acestui parteneriat.
Suntem bucuroși că am devenit sponsorul Ligii 1! Obiectivul principal este să readucem publicul pe stadioane. Vom lucra intens la acest capitol împreună cu domnul Gino Iorgulescu și cu domnul Orlando Nicoară, și sper să avem susținerea presei”, a spus și Lewis Findlay, General Manager Fortuna Entertainment Group.
”Vom încerca să transformăm paradigma asta de 90 de minute în două ore, două ore și ceva de entertainment, timp pe care să îl petreci împreună cu cei apropiați. Încercăm să aducem copiii alături de tați pe stadioane și, împreună cu Liga și cu cluburile, vom  încerca să acordăm accesul gratuit pentru copii atunci când sunt însoțiți de părinți, pentru a-i atrage pe stadion, pentru că, până la urmă, viitorul este pentru cei care vin din spate. Să aducem generațiile viitoare la stadion!”, a întărit Orlando Nicoară, Director General EAD, scopul principal al acestui parteneriat.