LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 18-a în Liga 1 Betano.

PORTAR

Cosmin Vâtcă (FC Voluntari / 36 de ani / 13 jocuri) - A avut patru intervenţii decisive prin care a închis poarta ilfovenilor, contribuind astfel la al doilea succes bifat de FC Voluntari în ediţia actuală. 

FUNDAŞI

Ivan Martic (U Craiova / 28 de ani / 11 jocuri) – Pe lângă jocul foarte bun din defensivă, a urcat des în atac şi a contribuit la acţiunile ofensive iniţiate de olteni.

Florin Bejan (Astra / 27 de ani / 15 jocuri) - S-a remarcat printr-un plasament foarte bun de fiecare dată când mingea intra în careul giurgiuvenilor. Aflat la al șaptelea sezon pe prima scenă, fundaşul astralilor este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lot.

Bradley de Nooijer (Viitorul / 21 de ani / 17 jocuri) - Fundaşul olandez s-a impus ca titular în echipa lui Gheorghe Hagi, iar prestaţiile sale sunt tot mai bune. În ultima rundă, acesta a izbutit o pasă de gol, după o actţiune personală.

MIJLOCAŞI

Cristi Bărbuț (U Craiova / 23d e ani / 15 jocuri) - Un permanent pericol pentru defensiva adversă. A contribuit la penalty-ul scos de craioveni şi a marcat un gol, primul din această ediție.

Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 32 de ani / 18 jocuri, FOTO) - A marcat un gol, a oferit o pasă decisivă şi a scos un penalty. Şi-a pus din plin amprenta pe unul dintre cele mai importante succese bifate de covăsneni pe prima scenă.

Emmanuel Culio (CFR Cluj / 35 de ani / 12 jocuri) - La cei 35 de ani, argentinianul ardelenilor a rămas acelaşi jucător capabil să facă diferenţa pe teren. În ultima rundă, acesta a marcat un gol şi a oferit o nouă pasă decisivă, a 36-a în 152 de meciuri jucate în Liga 1.

Florin Ştefan (Sepsi OSK / 22 de ani / 9 jocuri) - Cu un gol superb şi o pasă decisivă, tânărul jucător al covăsnenilor a făcut cel mai bun meci al său în Liga 1.

ATACANŢI

Birahima Tandia (Sepsi OSK / 25 de ani / 18 jocuri) - O nouă evoluţie entuziasmantă! A marcat pentru a opta oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi trei pase decisive.

George Ţucudean (CFR Cluj / 27 de ani / 16 jocuri) - A marcat un gol şi a scos un penalty. Are un rol esenţial în parcursul foarte bun al clujenilor. Indiscutabil, este cel mai în formă atacant din fotbalul românesc.

Richard Gadze (FC Voluntari / 24 de ani / 9 jocuri) - Prin cele două reuşite, vârful ilfovenilor a fost eroul meciului. Este un jucător care merită urmărit cu atenţie, asta deoarece posedă o tehnică superioară.

ANTRENORUL ETAPEI

Antonio Conceicao (CFR Cluj / 57 de ani) - Clujenii au reuşit un nou succes clar şi au ajuns la 11 meciuri consecutive fără înfrângere, ceea ce reprezintă recordul sezonului curent.