Farul Constanța și FCSB au oferit publicului românesc, indiferent de simpatia personală a fiecărui suporter, un spectacol superb, greu de uitat vreodată. Cota uriașă de interes a fost pe măsura unui eveniment sportiv de o intensitate rar întâlnită în ultimii ani.

Liga Profesionistă de Fotbal felicită jucătorii, antrenorii și conducătorii Farului Constanța pentru consecvența în performanță și pentru modul uluitor în care au gestionat întreaga ediție de campionat!

Liga Profesionistă de Fotbal felicită, în egală măsură, jucătorii, antrenorii și conducătorii de la FCSB care au depășit un moment mai greu la începutul sezonului și și-au regăsit treptat tăria și concentrarea pentru a ajunge să lupte, la finalul lui, cu trofeul pe masă!

Astfel de atitudini nu pot fi decât în beneficiul întregului fotbal românesc. Totodată, Liga Profesionistă de Fotbal le mulțumește celor două cluburi pentru fair-play-ul de care au dat dovadă până la final, în ciuda mizei extraordinare a partidei și a rivalității inerente!