FCSB - FC U Craiova 1948. Revenirea lui Dică

FCSB - FC U Craiova 1948, duminică, 31 iulie - ora 22.30

Oltenii au un moral excelent, asta după ce au învins-o în runda precedentă pe deţinătoarea titlului, CFR Cluj. Prestaţia craiovenilor a fost una remarcabilă, în special cu jocul de pase, capitol unde a ocupat prima poziţie (485 pase corecte). În plus, individual, conform InStat, vârful Compagno a avut cele mai multe dueluri câştigate (17), iar capitanul Bauza a impresionat la capitolul driblinguri, opt reuşite din opt!

Bucureştenii au pierdut doar două jocuri dintre ultimele 21 disputate în campionat din postura de gazde, în rest au 15 succese şi patru rezultate de egalitate.

În ediţia precedentă, FCSB şi FC U 1948 s-au mai întâlnit doar în sezonul regulat, când roş-albaştrii au învins în deplasare cu 1-0 (gol Claudiu Keşeru, din penalty), apoi, în retur, oltenii au condus de două ori pe „Arena Naţională", dar s-au văzut egalaţi de fiecare dată.

Partida va consemna revenirea lui Nicolae Dică pe banca bucureştenilor. Pe lângă performanţele formidabile ca jucător, el este antrenorul care a calificat ultima oară gruparea roş-albastră în primăvara europeană (2017 - 2018).

Mediile de vârstă:

FCSB - 24 ani şi două luni.

FC U 1948 - 24 ani şi 9 luni.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.