FC Voluntari – Farul. Obiectiv play-off

FC Voluntari - Farul, sâmbătă, 25 noiembrie - ora 17.30

27 octombrie 2023, FC Voluntari - Sepsi 0-2: a fost singura înfrângere suferită de ilfoveni în ultimele şase etape, în rest au o victorie şi patru remize.

Doar o partidă au pierdut dobrogeni din precedentele opt disputate în campionat (30 octombrie, CFR Cluj - Farul 3-1), interval în care au mai înregistrat trei succese şi patru rezultate de egalitate.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 22 de ori în principala competiţie internă, de patru ori s-a impus gruparea din Voluntari, de 12 ori au câştigat constănţenii, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.

Prima dispută a avut loc pe 14 septembrie 2015, Viitorul - FC Voluntari 3-0.

În ediţia precedentă, Farul a luat patru puncte din cele șase puse în joc în sezonul regulat, victorie cu 2-1 pe teren propriu (D. Alibec, I. Larie / P. Matricardi) şi remiză în deplasare, scor 1-1 (A. Nemec / Ricardinho - autogol).

Cea mai recentă dispută din SuperLiga României: 22 iulie 2023, Farul - FC Voluntari 4-1, goluri marcate de I. Larie - triplă (toate din penalty), I. Vînă, respectiv G. Merloi.

34 de jucători a utilizat Farul în primele 16 etape, cei mai mulţi dintre toate competitoarele. De partea cealaltă, FC Voluntari s-a bazat pe 27 de fotbalişti, Ricardinho şi V. Raţă fiind titulari în toate partidele.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.