FC Voluntari – Chindia. Între două echipe pe val

FC Voluntari – Chindia Târgoviște, sâmbătă, 22 octombrie – ora 17.00

Ilfovenii sunt neînvinşi în ultimele cinci etape, interval în care au reuşit două victorii şi trei remize. De partea cealaltă, instalarea lui Anton Petrea se dovedeşte a fi o mutare inspirată. Cu actualul antrenor pe bancă, dâmboviţenii au câştigat precedentele trei paride din campionat.

524 de pase corecte a strâns FC Voluntari în meciul din etapa a 14-a, 0-0 cu FC Argeş, capitol la care a fost depăşită doar de Universitatea Craiova (600 pase reuşite).

Nouă driblinguri a reuşit Cristian Neguţ în partida cu CS Mioveni din runda anterioară, cele mai multe dintre toţi jucătorii prezenţi pe teren în cele opt jocuri. Căpitanul Chindiei a fost şi fotbalistul care a suportat cele mai multe faulturi - 6.

FC Voluntari şi Chindia s-au mai întâlnit de nouă ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus ilfovenii, de patru ori au câştigat dâmboviţenii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 7 octombrie 2019, FC Voluntari - Chindia 0-1 (autogol Julio Rodriguez). În returul sezonului regulat 2019-2020, FC Voluntari a câştigat în deplasare cu 2-1, graţie golului reuşit de Cătălin Ţîră în minutul 90+3.

Cea mai recentă confruntare directă din campionat: 22 ianuarie 2022, Chindia - FC Voluntari 0-0.

Liviu Ciobotariu şi Anton Petrea s-au mai întâlnit de patru ori din postura de antrenori, palmaresul fiind favorabil tehnicianului oaspeţilor, care s-a impus de două ori şi a terminat o dată la egalitate.

Mediile de vârstă

FC Voluntari - 25 ani şi 11 luni.

Chindia Târgovişte - 24 ani şi 8 luni.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.