FC Botoşani – Farul. Precizie vs. spectacol

FC Botoşani - Farul, luni, 8 august - ora 21.00

Unul dintre cele mai interesante meciuri din această rundă se va disputa pe „Municipalul" din Botoşani, acolo unde se vor afla faţă-n faţă primele două clasate la finalul etapei precedente.

FC Botoşani a impresionat în acest start de sezon printr-o bună organizare în teren. De remarcat şi eficienţa la fazele fixe, patru dintre cele cinci goluri înscrise de elevii lui Mihai Teja fiind izbutite în urma unor momente statice.

De partea cealaltă, stilul inconfundabil al lui Hagi se vede în jocul constănţenilor, care produc un fotbal ofensiv de calitate, apreciat în unanimitate de către microbişti.

Antrenorul Mihai Teja este fără victorie în duelurile cu Gheorghe Hagi, palmaresul acestuia cuprinzând doar patru remize în opt dispute directe.

Mediile de vârstă:

FC Botoşani - 24 ani şi 6 luni.

Farul - 22 ani şi 7 luni, cea mai mică din campionat.

Doar doi jucători străini a folosit gruparea constănţeană în primele trei jocuri din stagiunea actuală, printre care şi David Kiki, cel care, în runda precedentă, a fost fotbalistul cu cele mai multe driblinguri reuşite, 10.

În partida cu FC Hermannstadt din etapa anterioară, Yacouba Sylla a bifat primele minute în tricoul botoşănenilor, acesta fiind al 76-lea străin utilizat de gruparea moldavă în cele 346 de partide disputate în principala competiţie internă.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.