FC Argeș – FC U Craiova. Mutu revine acasă

FC Argeş - FC U Craiova, sâmbătă - 11 septembrie, ora 18.00

Piteştenii au un moral bun, asta după ce au învins-o pe Dinamo în runda precedentă, chiar pe terenul bucureştenilor, scor 2-0. Eroul meciului a fost experimentatul Cristi Tănase, care a izbutit o dublă. Acesta a ajuns la trei goluri şi o pasă decisivă în șase partide disputate pentru argeşeni în acest campiont, fiind jucătorul din lotul antrenat de Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi cu cele mai bune realizări ofensive.

23 august 2021, CS Mioveni - FC U Craiova 1-0 a fost singura înfrângere suferită de olteni în ultimele patru runde, interval în care au mai înregistrat o victorie, 2-1 cu Academica Clinceni (deplasare) şi două remize.

Partida va fi una specială pentru tehnicianul oaspeţilor, Adrian Mutu fiind crescut în curtea piteşenilor, el debutând în fotbalul mare în tricoul grupării din Trivale, pe 16 martie 1997, FC Argeş - Oţelul 0-0. A strâns pentru argeşeni 41 de meciuri şi 11 goluri în Liga 1.

Mediile de vârstă

FC Argeş - 26 ani şi 5 luni;

FC U Craiova 1948 - 26 ani şi o lună.

20 dintre cei 24 de jucători cu minute pentru craioveni au debutat pe prima scenă din România în acest sezon, FC U Craiova ocupând locul 1 la acest capitol.

trei jucători din cele două tabere sunt integralişti: Alexandru Greab şi David Meza Colli, respectiv Dominik Kovacic.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.