Noutăți

Echipa etapei a 9-a play off-out

PORTAR
Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 31 de ani / 30 jocuri)
- A avut trei intervenţii fantastice! A păstrat plasa porţii neatinsă pentru a șasea oară în această ediţie de play-off, fiind lider şi la acest capitol.
 

FUNDAŞI
Alexandru Dandea (FC Hermannstadt / 31 de ani / 28 jocuri)
- Experimentatul fundaş al sibienilor a pus umărul din plin la succesul gazdelor, unul extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 34 de ani / 31 jocuri) - Poziţionat mereu ca un zid în faţa atacanţilor adverşi, brazilianul a fost din nou la înălţime. Este unul dintre cei mai buni fundaşi care au activat în ultimii ani pe prima scenă din România.
Alexandru Iacob (Viitorul / 22 de ani / 10 jocuri) - Titularizat pentru a opta oară, a făcut cuplu în apărare cu Artean şi s-a achitat excelent de sarcinile trasate de Gheorghe Hagi. A scos şi penalty-ul în urma căruia dobrogenii au deschis scorul.
 

MIJLOCAŞI
Cătălin Golofca (FC Botoşani / 29 de ani / 35 jocuri)
- A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din play-out. A fost a cincea reuşită din ediţia curentă şi a 19-a în 98 de meciuri disputate în Liga 1 Betano.
Emmanuel Culio (CFR Cluj / 35 de ani / 25 jocuri FOTO-dreapta) - În ciuda vârstei, a controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe baloane şi a participat la acţiunile ofensive ale clujenilor. A ajuns la 11 goluri marcate din penalty în ultimele două sezoane.
Patrick Petre (Poli Iaşi / 22 de ani / 20 jocuri) - Introducerea sa pe teren în prima repriză a fost mutarea câştigăroare făcută de Flavius Stoican. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Florinel Coman (FCSB / 21 de ani / 34 jocuri) - Este cel mai mare câştig al roş-albaştrilor din acest sezon. A înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă. A ajuns la 11 goluri, cinci assist-uri şi patru penalty-uri obţinute în ediţia 2018-2019, cifre de-a dreptul formidabile!
 

ATACANŢI
Mattia Montini (Dinamo / 27 de ani / 19 jocuri)
- A marcat ambele goluri ale bucureştenilor în derby-ul play-out-ului şi a ajuns la 12 reuşite în 19 jocuri pe prima scenă. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
George Ganea (Viitorul / 19 ani / 7 jocuri) - A făcut un nou meci bun, acţiunile sale ofensive punând multe probleme adversarilor. A reuşit a doua pasă decisivă în șapte jocuri, interval în care a şi marcat două goluri.
Ioan Hora (FCSB / 30 de ani / 13 jocuri) - Gol şi pasă decisivă. A ajuns la 49 de goluri pe prima scenă, dintre care șase în această primăvară. Transferul său s-a dovedit a fi unul reuşit.
 

ANTRENORUL ETAPEI
Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani)
- Deşi a schimbat echipa în fiecare etapă, rezultatele continuă să fie pozitive. A recuperat diferenţa faţă de locul al treilea şi a urcat pe podium.