Noutăți

Echipa etapei a 8-a

Revista LPF a stabilit componența echipei ideale a etapei a 8-a a Ligii 1 Betano
 

PORTAR
Csongor Fejer (Sepsi OSK / 22 de ani / 3 jocuri)
– A avut o prestaţie fantastică, cu patru intervenţii decisive! Primul meci în care nu a primit gol a coincis și cu întâia victorie obținută de Sepsi în Liga 1 pe teren advers.
 

FUNDAŞI
Claudiu Belu-Iordache (Astra / 23 de ani / 7 jocuri)
- A marcat întâiul său gol din ediţia curentă, al cincilea în 97 de meciuri jucate în Liga 1. Titular incontestabil în mandatul lui Edi Iordănescu.
Valentin Screciu (CS U Craiova / 17 ani / 8 jocuri) - Folosit din nou titular şi readus în linia defensivă, puştiul oltenilor s-a achitat excelent de sarcinile trasate de Mangia.  Este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din campionatul intern.
Marko Momcilovic (FCSB / 30 de ani / 5 jocuri) - Folosit din nou în centrul defensivei, fundaşul sârb al "roş-albaştrilor" s-a comportant exemplar, fiind de netrecut. A ajuns la 131 de partide disputate în campionatul României, dintre care 45 în tricoul FCSB-ului.
Steliano Filip (Dinamo / 23 dev ani / 7 jocuri, FOTO) - A făcut cel mai bun joc din stagiunea actuală. A urcat des în atac, ajutându-şi colegii din ofensivă. În ciuda vârstei, se află deja la al șaselea sezon de Liga 1!

MIJLOCAŞI
Alexandru Munteanu (ACS Poli / 29 de ani / 7 jocuri)
- A fost cel mai bun jucător de pe teren! Mijlocaşul bănăţenilor a ajuns la trei goluri şi trei pase decisive în șapte meciuri jucate pentru Poli, cifre care-l poziţionează printre cei mai în formă fotbalişti din campionat.
Gustavo Vagenin (CS U Craiova / 25 de ani / 8 jocuri) - Cu trei goluri şi două pase decisive, brazilianul craiovenilor a contribuit din plin la cel mai bun start de sezon din istoria "alb-albaştrilor" din ultimii 44 de ani. Un jucător pe placul pătimaşilor fani olteni.
Claudiu Herea (Sepsi OSK / 27 de ani / 8 jocuri) - "Dubla" sa a adus un rezultat istoric pentru Sepsi. Demonstrează că nu mai este fratele mai mic, ci o certitudine. Foarte bun la finalizare.
Eric de Oliveira (Viitorul / 31 de ani / 6 jocuri) - A fost acel jucător capabil să decidă de unul singur un meci. Cu un gol, al 50-lea în Liga 1, şi o pasă decisivă, brazilianul dobrogenilor a fost decisiv în stabilirea rezultatului final.

ATACANŢI
Ibrahima Balde (CFR Cluj / 28 de ani / 2 jocuri)
- Intrat pe teren în repriza secundă, vârful clujenilor a marcat de două ori şi a transformat meciul de pe "Dan Păltinişanu" într-unul dintre cele mai spectaculoase jucate în ultimii ani. 
Florin Tănase (FCSB / 22 de ani / 6 jocuri) - A făcut cel mai bun meci al său din ediţia curentă, arâtând că a trecut cu bine peste accidentarea din sezonul trecut. A marcat pentru a 27-a oară în 107 meciuri disputate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI
Ionuţ Popa (ACS Poli / 64 de ani)
- După ce a salvat miraculos echipa de la retrogradare, tehnicianul bănăţenilor continuă seria rezultatelor spectaculoase şi în ediţia curentă. Sub conducerea sa, Poli se înscrie cu şanse reale în lupta pentru un loc din play-off.