Noutăți

Echipa etapei a 19-a

Revista LPF a stabilit echipa idealã a etapei a 19-a. 
PORTAR
Alberto Cobrea (FC Botoșani / 27 de ani / 18 jocuri)
- Intervenþiile sale au contribuit decisiv la câștigarea celor trei puncte de către botoșăneni. Prinde pentru a patra oară echipa etapei, iar asta-l poziționează printre cei mai buni portari din campionat.
 

FUNDAȘI
Răzvan Grădinaru (Concordia / 22 de ani / 18 jocuri
) - Folosit pe un post inedit, cel de fundaș dreapta, a avut o evoluție foarte bună. A urcat în atac, provocând pericol de fiecare dată în tabăra adversă. Titular în 14 dintre cele 18 meciuri bifate în ediția curentã.
Florin Bejan (Astra / 26 de ani / 15 jocuri) - Un joc fără greșeală în defensivă, unde a stopat orice încercare adversă de a pune în pericol poarta giurgiuvenilor. A devenit titular incontestabil în mandatul lui Edi Iordănescu.
Andrei Miron (FC Botoșani / 23 de ani / 18 jocuri) - A marcat golul victoriei grație căreia FC Botoșani a făcut un pas mare spre play-off. Lăudabil și jocul din defensivă, unde a fost de netrecut.
Cristian Ganea (Viitorul / 25 de ani / 18 jocuri) - Revenit pe postul de fundaș stânga, a alergat mult, fiind cel mai activ jucător din lotul campioanei. A marcat pentru a treia oară în sezonul actual, în care mai are și trei pase decisive.
 

MIJLOCAȘI
Marian Cristescu (Concordia / 32 de ani / 18 jocuri)
- A contribuit din plin la cea mai clară victorie a ilfovenilor pe prima scenă. Prin dubla reușită în ultima etapă, mijlocașul Concordiei a ajuns la 36 de goluri marcare în 266 de meciuri disputate în Liga 1.
Paul Anton (Dinamo / 26 de ani / 17 jocuri, FOTO) - Căpitanul "roș-albilor" și-a condus echipa spre un succes extrem de important în lupta pentru un loc din play-off. A contribuit la victoria dinamoviștilor cu un gol, al cincilea în ediția curentă  și o pasă decisivă. 
Alexandru Ioniță II (Astra / 22 de ani / 17 jocuri) - A continuat evoluțiile foarte bune din ediția curentă. În runda a 19-a, decarul Astrei a marcat pentru a opta oară în sezonul actual, dintr-un penalty scos tot de el.
Alexandru Ciucur (Poli Timițoara / 27 de ani / 17 jocuri) - Urcat în partea secundă în linia mediană, a marcat golul timișorenilor, care au ajuns la al patrulea meci la rând fără înfrângere. A avut o evoluție consistentă.
 

ATACANȚI
Claudiu Bumba (Concordia / 23 de ani / 8 jocuri)
- A avut o prestație entuziasmantă! A marcat un gol, al cincilea în tricoul ilfovenilor, a oferit o pasă decisivă și a scos un penalty. Transferul la Concordia se dovedește a fi o decizie foarte inspirată.
Anatole Abang (Astra / 21 de ani / 13 jocuri) - A fost un pericol pentru poarta adversă, mai ales în repriza a doua, când a și marcat golul care a închis tabela. Un atacant care se pliază perfect pe sistemul gândit de conducătorii Astrei.
 

ANTRENORUL ETAPEI
Ion Moldovan (Concordia / 63 de ani)
- A pregătit excelent echipa, iar rezultatul s-a văzut pe teren, unde Concordia a reușit cea mai clară victorie din istoria clubului pe prima scenă.