Noutăți

Decizii ale Comisiei de Recurs a FRF - 08.11.2018

Întrunită joi, 08.11.2018, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele decizii:

1. AFC DUNĂREA CALĂRAȘI vs. TOMOZEI MAIUS – pretenții financiare – Cu opinie separate dl. Claudiu Dinu. Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea recurată în sensul respingerii cererii introductive ca neîntemeiată. Cu majoritate: Admite recursul. Modifică în tot hotărârea CNSL. Trimite cauza spre rejudecare la CNSL, în vederea punerii în discuția părtțlor a valabilității Acordului de transfer încheiat între părți. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 08.11.2018, în ședința publică, la sediul LPF din București, Str. Alexandru Vitzu nr.2 A, sector 5.

2. AFC DUNĂREA CALARAȘI vs. DANCIU BOGDAN – pretenții financiare - Cu opinie separate dl. Claudiu Dinu. Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea recurată în sensul respingerii cererii introductive ca neintemeiată. Cu majoritate: Admite recursul. Modifică în tot hotărârea CNSL. Trimite cauza spre rejudecare la CNSL, în vederea punerii în discuția părților a valabilității Acordului de transfer încheiat între părți. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 08.11.2018, în ședință publică, la sediul LPF din București, Str. Alexandru Vitzu nr.2 A, sector 5.

3. AFC DUNĂREA CALARAȘI vs. CRISTEA VIRGIL – pretenții financiare - Cu opinie separate dl. Claudiu Dinu. Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea recurată în sensul respingerii cererii introductive ca neîntemeiată. Cu majoritate: Admite recursul. Modifică în tot hotărârea CNSL. Trimite cauza spre rejudecare la CNSL, în vederea punerii în discuția părților a valabilității Acordului de transfer încheiat între părți. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 08.11.2018, în ședință publică, la sediul LPF din București, Str. Alexandru Vitzu nr.2 A, sector 5.

4. CSM Poli Iași vs. BOSOI GABRIEL – pretenții financiare – Amână pronunțarea la 13.11.2018, ora 13.00.