Întrunită miercuri, 31 mai 2023, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

ȚUCUDEAN MARIUS GEORGE vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare. Cu majoritate: Respinge excepția prescripției dreptului material la acțiune, ca neîntemeiată. Respinge cererea reconvențională ca neîntemeiată. Admite în parte cererea principală. Obligă clubul la plata sumei cu titlul de TVA și a taxei de procedură. Respinge pretențiile constând în onorariu avocațial. Cu recurs în termen de 5 zile. Cu opinie minoritară: admite excepția prescripției dreptului material la actiune invocată de clubul pârât. Respinge cererea de chemare în judecată ca fiind prescrisă. Respinge cererea reconvențională ca neîntemeiată. Respinge cererea de obligare a clubului la plata cheltuielilor de judecată.

CIOIU MARIUS IULIAN vs. AFC PETROLUL 52 – Pretenții financiare. Admite în parte cererea principală. Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Respinge pretențiile constând în onorariu avocațial. Cu recurs în termen de 5 zile.

PANAIT MIHAI ANDREI vs. CS MIOVENI – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților, începând cu data de 31.05.2023. Definitivă.

OAIDĂ RĂZVAN CONSTANTIN vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților, începând cu data de 24.05.2023. Definitivă.