Întrunită miercuri, 17 august 2022, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

BRICEAG MARIUS IONUȚ vs. FC VOLUNTARI SA – Pretenții financiare. Admite cererea reclamantului asa cum a fost modificată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a bonusului de performanță, precum și a cheltuielilor de judecată reprezentând taxa de procedură.

PIȚIAN OVIDIU ANDREI vs. AFC CHINDIA TÂRGOVIȘTE – Pretenții financiare. Admite cererea reclamantului asa cum a fost modificată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a bonusului de performanță, precum și a cheltuielilor de judecată reprezentând taxa de procedură.

U CRAIOVA 1948 SA vs. ONDAAN TERELL LIONEL – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Acordă termen la data de 31.08.2022.

COSTIN RAUL RĂZVAN vs. FC RAPID 1923 SA – Pretenții financiare. Admite cererea reclamantului. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a cheltuielilor de judecată.

NEGUȚ CRISTIAN DANIEL vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare. Respinge excepția inadmisibilității ca neîntemeiată. Admite cererea reclamantului. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a cheltuielilor de judecată.

BALGIU CRISTIAN MARIN vs. AS FC UNIVERSITATEA CLUJ – Pretenții financiare. Admite cererea reclamantului. Obligă clubul pârât la plata primelor de promovare, calificare și de joc și a cheltuielilor de judecată.

LICĂ VIOREL ȘTEFAN vs. ACS PETROLUL 52 – Pretenții financiare. Admite cererea reclamantului. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a cheltuielilor de judecată.