Întrunită miercuri, 2 iunie 2021, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

SÎNTEAN ANDREI vs. AFC HERMANNSTADT – Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de cinci zile. Pronunțată azi, 02.06.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.

GLIGA GHEORGHE CIPRIAN vs. ACS FC ACADEMICA CLINCENI - Pretenții financiare –  Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de cinci zile. Pronunțată azi, 02.06.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.

SIMION GABRIEL vs. AFC ASTRA – Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de cinci zile. Pronunțată azi, 02.06.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.

TRUSESCU ANDREI vs. AFC ASTRA – Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de cinci zile. Pronunțată azi, 02.06.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.

SETO TAKAYUKI vs. AFC ASTRA – Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de cinci zile. Pronunțată azi, 02.06.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.

FATAI KEHINDE vs. AFC ASTRA – Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de cinci zile. Pronunțată azi, 02.06.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.

CALCAN ANDREIAȘ MIHAI vs. CSM POLITEHNICA IAȘI – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea jucătorului reclamant - Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 02.06.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 02.06.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.

CORDEA ANDREI IOAN vs. ACS FC ACADEMICA CLINCENI - Încetare raporturi contractuale – Admite cererea jucătorului reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 02.06.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 02.06.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.