Noutăți

Cum puteți achiziționa ”100 - Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc”

Cartea ”100 - Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc”, scrisă de Alin Buzărin și Cristian Costache, poate fi achiziționată de la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, din strada Dr. Alexandru Vitzu nr. 2 A, sector 5, București. Prețul unui volum este 250 lei.
De asemenea, atât pentru cei din București, cât și pentru cei din provincie și din străinătate, am pus la dispoziție un sistem de vânzare online, cu plata la primire. În România, transportul asigurat de Dragon Star Curier este inclus în prețul cărții. 

”100 - Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc” este primul volum care radiografiază cele 100 de ediții ale campionatului românesc de fotbal, primul eșalon, disputate de la începuturi până în 2018. Conține 500 de pagini de povești despre eroii campionatului românesc, de fotografii inedite și a fost editată de Liga Profesionistă de Fotbal și Gazeta sporturilor. Apariția a fost sprijinită de partenerii Betano și Alexandrion Group

Autorii, Alin Buzărin și Cristian Costache, sunt doi jurnaliști de specialitate, fiecare cu peste un sfert de veac de experiență în domeniu. Prefața, postfața și mai multe texte sunt semnate de figuri proeminente ale fotbalului și ale media din România: Ovidiu Ioanițoaia, Cătălin Tolontan, Gino Iorgulescu, Cornel Dinu, Mircea Sandu, Răzvan Ioan Boanchiș.
 

CLICK AICI PENTRU A COMANDA CARTEA!