Chindia – Viitorul. Un singur gol primit în play-out!

Chindia Târgovişte – Viitorul Constanța, vineri - 14 mai, ora 20.30

Cu patru victorii şi trei remize, Chindia conduce detaşat play-out-ul, fază a competiţiei în care a primit doar un gol. De partea cealaltă, Viitorul a scos patru puncte din precedentele două etape (0-0 cu FC Hermannstadt, 1-0 cu C Argeş) şi a urcat deasupra locurilor de baraj.

Opt goluri, două pase decisive şi trei penalty-uri scoase sunt realizările ofensive izbutite de Daniel Florea, atacantul târgoviştenilor aflându-se la cel mai bun sezon pe prima scenă din carieră.

14 dintre cele 39 de goluri marcate de dobrogeni în ediţia curentă în meciurile decise pe teren au avut la bază o fază fixă.

Chindia şi Viitorul s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, un joc a fost câştigat de dâmboviţeni, trei de către constănţeni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Primul duel a avut loc pe 19 iulie 2019, Chindia - Viitorul 0-1, gol înscris de Eric de Oliveira. Constănţenii au câştigat şi meciul retur din sezonul regular precedent, 3-0 la Ovidiu (George Ganea, Radu Boboc, Louis Munteanu).

Singurul succes din contul târgoviştenilor s-a consemnat pe 17 iunie 2020, Chindia - Viitorul 2-1.

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 25 iulie 2020, Viitorul-Chindia 4-1.

Cea mai recentă întâlnire directă: 17 martie 2021, Viitorul - Chindia 0-0.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.