Chindia - FC Argeş. Punct și de la capăt

Chindia Târgoviște - FC Argeş, luni, 23 ianuarie - ora 17.00

16 octombrie 2022, Chindia - CS Mioveni 1-0: a fost ultima victorie reuşită de târgovişteni în campionat din postura de gazde. Au urmat trei remize şi o înfrângere (0-2 cu FCSB).

Doar un succes au reşit piteştenii în precedentele șapte deplasări din Superliga României, 1-0 cu UTA Arad (30 octombrie 2022), în rest două rezultate de egalitate şi patru partide pierdute.

22 de goluri au marcat dâmboviţenii în primele 21 de etape, dintre care 12 în repriza secundă.

Doar 17 goluri au reuşit argeşenii în ediţia curentă, dintre care numai trei au fost înscrise în urma unor faze fixe (cele mai puţine dintre toate competitoarele).

26 de jucători a utilizat Chindia în acest sezon, dintre care patru au bifat prezenţe în fiecare partidă, fără a fi integralişti (D. Celea, D, Dumitraşcu, D. Popadiuc, M. Vorobjovas).

FC Argeş s-a bazat pe 24 de fotbalişti, 11 dintre aceştia fiind străini (Chindia - opt străini utilizaţi).

Chindia şi FC Argeş s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, un joc a fost câştigat de târgovişteni, două de către piteşteni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Prima confruntare a avut loc pe 19 decembrie 2020, Chindia - FC Argeş 2-2.

Cea mai recentă întâlnire directă din Superliga României: 28 august 2022, FC Argeş - Chindia 2-1, goluri marcate de A. Garita, Al. Işfan, respectiv D. Popadiuc.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.