Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 16-a:

PORTAR

Andrei Vlad (FCSB / 22 de ani) - Intervenţiile sale au ţinut-o pe FCSB în joc, contribuind astfel la succes reuşit de roş-albaştri.

FUNDAŞI

Ricardinho (FC Voluntari / 27 de ani) - A făcut perfect ambele faze. A pasat decisiv la primul gol înscris de ilfoveni.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - A dominat cu autoritate toate duelurile cu adversarii. Este liderul celei mai bune defensive din campionat.

Ionuț Larie (Farul / 34 de ani - FOTO) - A fost cel mai activ jucător din lotul dobrogenilor. Pe lângă evoluţia fără greşeală din apărare, a avut şi câteva apariţii periculoase în atac.

Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 35 de ani) - A impresionat prin cursele sale, dominând întreg flancul stâng. A reuşit şi o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Marco Dulca (Chindia / 22 de ani) - A depus un efort fantastic pe toată durata partidei. A reuşit şi o pasă decisivă.

Runar Sigurjonsson (CFR Cluj / 31 de ani) - Introducerea sa pe teren la pauză s-a dovedit a fi o mutare inspirată. A deschis scorul şi drumul clujenilor spre o nouă victorie.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - A rămas acelaşi jucător de mare calitate. A pasat decisiv, apoi a marcat golul care a închis tabela. A fost a 70-a reuşită în toate competiţiile pentru CFR.

ATACANŢI

Stefan Askovski (Sepsi OSK / 29 de ani) - A fost la baza ambelor goluri marcate de covăsneni, contribuind astfel la primul succes reuşit de Sepsi OSK pe teren advers în ediţia curentă.

Daniel Popa (Chindia / 26 de ani) - Pe lângă golul marcat, s-a remarcat şi prin ajutorul acordat defensivei în momentele critice.

Ianis Stoica (FCSB / 18 ani) - A marcat, a pasat decisiv şi a avut alte două prezenţe la finalizare. Este un jucător cu un potenţial fantastic de creştere valorică.

ANTRENORUL ETAPEI

Andrei Prepeliţă (FC Argeş) - Deşi adversarii au deschis scorul rapid, au schimbat curajos şi au întors rezultatul, obţinând o victorie mare, prin care piteştenii se apropie tot mai mult de locurile care duc în play-off.