Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 10-a din play-off:

PORTAR

Mihai Popa (FC Voluntari / 21 de ani) - Un nou meci fără gol pentru portarul ilfovenilor, care prinde pentru a cincea oară "Echipa etapei".

FUNDAŞI

Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova / 23 de ani) - Revenit printre titulari, a reuşit primul său gol din carieră în Liga 1.

Andrei Miron (FCSB / 27 de ani) - A fost fundaşul central cu cel mai bun index Instat (263) din acestă rundă. A ajuns la 235 de meciuri jucate în Liga 1.

Igor Armaș (FC Voluntari / 34 de ani) - Experimentatul fundaş moldovean a câştgat 14 dintre cele 16 dueluri în care a fost implicat.

Risto Radunovic (FCSB / 30 de ani) - Titularul incontestabil al postului de fundaş stânga al roş-albaştrilor, a făcut un nou meci bun, în care a consumat multă energie. A câştigat cinci dueluri în defensivă şi alte patru în atac.

MIJLOCAŞI

Ante Roguljić (Universitatea Craiova / 26 de ani) - Util de fiecare dată când a fost utilizat. A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă.

Adrian Șut (FCSB / 23 de ani) - A încheiat cu două goluri frumoase o stagiune în care şi-a câştigat postul de titular.

Vadim Raţă (FC Voluntari / 29 de ani) - Cel mai bun sezon din carieră! A reuşit un nou gol, al optulea în 38 de jocuri.

ATACANŢI

Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani) - Tânărul jucător craiovean creşte de la meci la meci. A reuşit un gol şi a oferit două pase decisive.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 26 de ani) - Deşi nu a marcat, a fost implicat în majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de olteni, în două dintre acestea reuşind să paseze decisiv.

Octavian Popescu (FCSB / 19 ani) - Perla roş-albaştrilor a marcat pentru a 10-a oară în ediţia curentă, în care mai are trei pase decisive şi a scos două penalty-uri.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 47 de ani - FOTO) - Conduşi de Toni Petrea, bucureştenii au reuşit o victorie de moral. Graţie acestui succes, roş-albaştrii au strâns 25 de puncte în play-off, stabilind un nou record "all-time" pentru această fază a competiţiei.