Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a primei runde din play-off şi play-out.

PORTAR

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) - A ajuns la 551 de minute consecutive fără gol încasat. A strâns deja 96 de meciuri pe prima scenă în trei sezoane.

FUNDAŞI

Răzvan Popa (Politehnica Iaşi / 24 de ani) - O evoluţie impecabilă! A fost ca un zid în faţa atacurilor iniţiate de piteşteni.

Florin Ilie (UTA / 28 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Devine o prezenţă tot mai desă în formula de start aliniată de Laszlo Balint.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - Din postura de căpitan, experimentatul fundaş al covăsnenilor şi-a dirijat excelent defensiva, care a bifat un nou meci fără gol încasat.

MIJLOCAŞI

Alexandru Chipciu (CFR Cluj / 31 de ani) - A contribuit la două dintre golurile ardelenilor. S-a aflat la meciul cu numărul 200 în Liga 1.

Lukas Droppa (FC Voluntari / 31 de ani) - Mijlocaşul ilfovenilor şi-a trecut pentru a doua rundă la rând numele pe tabelă. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide.

Adrian Păun (CFR Cluj / 26 de ani) - A deschis drumul clujenilor spre a 20-a victorie din acest sezon cu un gol de generic, primul marcat din acţiune în ediţia curentă.

Denis Dumitraşcu (Chindia / 25 de ani) - A marcat al patrulea gol în ediţia curentă, toate reuşitele fiind din afara careului mare, capitol la care este lider în Liga 1.

ATACANŢI

Ioan Hora (UTA / 32 de ani) - A înscris pentru a 56-a oară în principala competiţie internă, Viitorul fiind "victima" lui preferată, golul marcat în acestă rundă fiind al șaselea reuşit în duelurile cu dobrogenii.

Daniel Florea (Chindia / 33 de ani) - Vârful târgoviştenilor a marcat chiar de ziua lui. A fost a 20-a reuşită a sa în principala competiţie internă.

Octavian Popescu (FCSB / 18 ani) - "Perla" liderului a înscris cu o execuţie prin care şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite. Este o mare speranţă a fotbalului românesc.

ANTRENORUL ETAPEI

Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani -FOTO) - Şi-a impus stilul de joc ofensiv, iar asta se vede şi pe tabelă, 27 de goluri marcate în 2021, cele mai multe dintre toate competitoarele.