PORTAR

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) - A avut patru intervenţii de mare portar! A început al treilea sezon în tricoul alb-albastru, interval în care a adunat 66 de prezenţe în CASA Liga 1.

FUNDAŞI

Andrei Chindriş (FC Botoşani / 21 de ani) - A marcat primul gol din carieră în CASA Liga 1. Este un fotbalist cu un mare potenţial de creştere valorică.

Marius Constantin (Universitatea Craiova / 35 ani) - A debut cu brio la Universitatea! A făcut un meci foarte bun, fiind excelent poziţionat în duelurile din apărare. Experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru olteni.

Igor Armaş (FC Voluntari / 33 de ani) - Pe lângă jocul bun din defensivă, a înscris şi golul care le-a asigurat ilfovenilor victoria. A fost a patra reuşită în 47 de jocuri disputate de fundaşul moldovean în campionatul României.

MIJLOCAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 22 de ani) - A fost principalul pericol pentru adversari. A înscris pentru a șasea oară în anul calendaristic 2020, în care mai are în cont şi patru assist-uri.

George Cîmpanu (FC Botoşani / 19 ani) - A fost surpriza pregătită adversarului de Marius Croitoru, titularizarea sa fiind o decizie inspirată. A marcat un gol şi a fost declarat omul meciului.

Juan Pablo Passaglia (Poli Iaşi / 31 de ani) - Mijlocaşul ieşenilor a depus un efort consistent la centrul terenului pe toată durata partidei. În plus, şi-a trecut în cont a șasea reuşită în campionatul României, una care s-a dovedit a fi de trei puncte.

Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) - A avut o prestaţie solidă, fiind activ în ambele faze de joc. A înscris pentru a 54-a oară în principala competiţie internă.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 21 de ani, FOTO) - Tânărul jucător al roş-albaştrilor a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din prima rundă, reuşita sa deschizând drumul bucureştenilor spre victorie.

JO Santos Oliveira (FC Hermannstadt / 29 de ani) - Este un fotbalist capabil să facă diferenţa în momentele dificile. A marcat pentru a șaptea oară în 51 de meciuri bifate în CASA Liga 1.

Claudiu Petrila (CFR Cluj / 19 ani) - Introdus pe teren în repriza secundă, tânărul jucător clujean a marcat golul victoriei cu o execuţie tehnică frumoasă. A fot prima reuşită din carieră în CASA Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 45 de ani) - Roş-albaştrii s-au impus categoric în derby-ul rundei de la Giurgiu, jocul practicat de bucureşteni fiind unul ofensiv de bună calitate, care le dă speranţe fanilor dornici de a-şi revedea favoriţii în lupta pentru titlu.