Noutăți

CASA Liga 1 – Echipa etapei

PORTAR

Cătălin Straton (Dinamo / 30 de ani / 7 jocuri) - Intervenţiile sale foarte bune, în special din repriza secundă, au contribuit la câştigarea unui punct de către roş-albi. Prinde pentru a doua rundă la rând echipa etapei.

FUNDAŞI

Damien Dussaut (Viitorul / 25 de ani / 11 jocuri) - A avut o evoluţie solidă atât în defensivă, cât şi în ofensivă, urcările sale în atac punând multă presiune pe adversari. A înscris pentru întâia oară în CASA Liga 1.

Daniel Graovac (Astra / 26 de ani / 31 jocuri) - A avut multe dueluri cu atacanţii adverşi, dar a făcut faţă cu brio, astfel giurgiuvenii au plecat din Botoşani fără gol încasat. De apreciat evoluţiile bune din întreg sezonul 2019-2020.

Rachid Bouhenna (Sepsi OSK / 29 de ani / 27 jocuri) - Un fundaş impunător, învincibil în duelurile fizice. Din postura de căpitan, a coordonat excelent echipa şi a condus-o spre o victorie importantă.

Florin Ştefan (Sepsi OSK / 24 de ani / 29 jocuri) - A făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest an. A dominat cu autoritate întreg flancul stâng.

MIJLOCAŞI

David Caiado (FC Hermannstadt / 33 de ani / 20 jocuri) - Este un fotbalist cu o tehnică deosebită, capabil să facă diferenţa în momentele decisive. A izbutit o nouă pasă de gol.

Dan Nistor (Universitatea Craiova / 32 de ani / 11 jocuri pentru Universitatea) - Este jucătorul care dă echilibru echipei. Aflat la meciul 300 în CASA Liga 1, a marcat un gol din penalty, reuşita sa dovedindu-se a fi decisivă (FOTO).

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani / 30 jocuri) - Prinde pentru a patraa rundă la rând echipa etapei, fiind singurul care a reuşit o astfel de performanţă în play-off. A înscris pentru a 13-a oară în campionatul curent.

ATACANŢI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 34 de ani / 22 jocuri) - A deschis scorul din penalty, apoi a  oferit pasa decisivă la a doua reuşită izbutită de ardeleni. A strâns în sezonul actual 12 goluri şi șapte assist-uri.

Rivaldinho (Viitorul / 25 de ani / 23 jocuri) - A fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren. A înscris de două ori, ajungând la nouă reuşite în sezonul actual şi 16 în 64 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

Gabriel Iancu (Viitorul / 26 de ani / 26 jocuri) - A înscris două goluri şi s-a distanţat în clasamentul golgheterilor. De asemnea, şi-a trecut în cont şi o nouă pasă decisivă, a opta în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Viitorul / 55 de ani) - Condusă excelent de pe bancă, Viitorul a stabilit scorul etapei. Gruparea dobrogeană a ajuns la 19 reuşite în play-out şi la 63 de goluri în tot sezonul.