Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 2-a:

PORTAR

Roland Niczuly (Sepsi OSK / 25 de ani) - Intervenţiile din finalul jocului au salvat un punct pentru covăsneni.

FUNDAŞI

Marko Vukcevic (UTA  / 28 de ani) - Venit în această vară, fundaşul muntenegrean s-a integrat rapid în sistemul gândit de Laszlo Balint. A avut prestaţii apreciate în ambele jocuri din acest sezon.

Dragoş Grigore (Rapid / 34 ani) - Din nou, după mai bine de șapte ani, experimentatul fundaş al giuleştenilor şi-a trecut numele pe lista marcatorilor din Liga 1. A fost a 10-a reuşită din contul acestuia în campionatul României.

Ionuţ Larie (FCV Farul / 34 de ani) - Reîntors la Constanţa, pune umărul la reclădirea Farului. Şi-a coordonat excelent colegii din postura de căpitan.

Iasmin Latovlevici (CFR Cluj / 35 de ani) - După pasa decisivă oferită lui Deac în runda precedentă, şi-a trecut în cont şi primul gol în tricoul campioanei.

MIJLOCAŞI

Olimpiu Moruţan (FCSB / 22 de ani) - A marcat un gol superb, printr-un şut expediat din afara careului mare. Este un jucător cu o tehnică deosebită, capabil oricând să facă diferenţa în teren.

Rareş Ilie (Rapid / 18 ani) - Puştiul din linia de mijloc a Rapidului a pasat decisiv pentru prima reuşită a partidei de la Mioveni. Este un jucător cu un mare potenţial de creştere valorică.

Mihai Roman (FC Botoşani / 36 de ani) - Introducerea sa pe teren la startul reprizei secunde a schimbat în bine jocul moldovenilor. A marcat pentru a 37-a oară în principala competiţie internă.

ATACANŢI

Andrei Cordea (FCSB / 22 de ani - FOTO) - Are un început de sezon excelent în tricoul roş-albaştrilor. Contra Universităţii, acesta a marcat un gol şi a contribuit decisiv la alte două reuşite.

Filip Dangubic (UTA / 26 de ani) - Pe lângă cele trei puncte aduse prin reuşita sa, cu siguranţă, golul izbutit la Piteşti va candida pentru un loc fruntaş în topul celor mai frumoase marcate în această stagiune.

Juan Bauza (FC U / 25 de ani) - A desenat jocul craiovenilor, fiind cel mai bun de pe teren. A oferit pasa la singurul gol al meciului.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Iosif (Rapid / 46 de ani) - Continuă parcursul perfect început în liga secundă. Cu el la conducerea tehnică, giuleştenii au luat șase puncte în primele două etape, performanţă reuşită ultima dată de o nou-promovată în sezonul 2002-2003 (Poli AEK Timişoara).