PORTAR

Alexandru Greab (FC Argeş / 28 de ani) - A apărat tot ce era de apărat, contribuind astfel la întâiul succes reuşit de piteşteni pe terenul arădenilor în prima ligă.

FUNDAŞI

Denis Haruţ (FC Botoşani / 21 de ani) - A izbutit primul gol din carieră în CASA Liga 1. De remarcat evoluţiile tot mai bune ale apărătorului botoşănenilor, care a devenit unul dintre cei mai promiţători jucători din generaţia sa.

Paul Papp (Universitatea Craiova / 31 de ani) - Titularizat pentru întâia oară în 2021, a fost sigur în intervenţii, dovedind că poate fi oricând o soluţie pentru formula de start a Universităţii. Şi-a trecut în cont şi un gol.

Sylvain Deslandes (FC Argeş / 23 de ani) - A înscris pentru a doua oară în tricoul piteştenilor şi, la fel ca în meciul cu FC  Botoşani din etapa a 16-a, golul său a fost de trei puncte.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 34 de ani) - A dirijat excelent jocul clujenilor, care au bifat a șasea victorie în ultimele șapte jocuri. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.

Eder Gonzalez (Sepsi OSK / 24 de ani) - Spaniolul transferat de covăsneni în această iarnă a făcut un meci perfect. A scos penalty-ul transformat de Vaşvari şi a marcat primul său gol în CASA Liga 1.

Andrei Artean (Viitorul / 27 de ani) - A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din 2021. Este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unei partide.

Adrian Păun (CFR Cluj / 25 ani) - O nouă prestaţie reuşită sub conducerea lui Edward Iordănescu. A reuşit o pasă de gol, a 14-a în 172 de jocuri disputate pentru CFR în Liga 1.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - A înscris pentru a 14-a oară în ediţia curentă, de șapte ori fiind  jucătorul care a deschis scorul. Este unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti români.

Daniel Popa (Chindia / 25 de ani, FOTO) - Trece printr-o perioadă foarte bună din carieră. A înscris un gol, al patrulea în ediţia curentă, apoi i-a pasat decisiv lui Neguţ.

Hamidou Keyta (FC Botoşani / 26 de ani) - Poate fi considerat jucătorul etapei, asta după ce a contribuit la succesul botoşănenilor cu două goluri şi o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihăiţă Ianovschi (FC Argeş / 45 de ani) - Are un început formidabil de mandat pe banca piteştenilor, șapte puncte în trei meciuri! De evidenţiat şi jocul echipei, unul care dă încredere fanilor din Trivale.