PORTAR
Cătălin Căbuz (Viitorul / 23 de ani / 7 jocuri)
- A avut șapte intervenţii decisive prin care i-a oprit pe ieşeni să se desprindă. A prins încredere şi a devenit pilon de bază în echipa lui Gheorghe Hagi.
 

FUNDAŞI
Istvan Kilyen (Sepsi OSK / 21 de ani / 5 jocuri)
- Folosit titular în ultimele meciuri, a prins încredere, aspect vizibil în evoluţiile lui. Şi-a trecut în cont prima pasă decisivă din carieră în Liga 1.
Bogdan Planic (FCSB / 27 de ani / 6 jocuri) - Bucureştenii au bifat al doilea meci la rând fără gol primit, iar un rol împortant îl are apărătorul sârb, care se apropie de forma din precedentele două sezoane, când a fost de fiecare dată inclus pe lista celor mai buni fundaşi din campionat.
Adrian Piţian (Chindia / 23 de ani / două jocuri) - A fost ca un zid în faţa foştilor colegi de la Botoşani. Transferul sub conducerea lui Viorel Moldovan se dovedeşte a fi unul benefic pentru echipă, dar şi pentru jucător.
Bogdan Vătăjelu (U Craiova / 26 de ani / 6 jocuri) - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A urcat în atac şi a oferit multe mingi colegilor din ofensivă. În plus, a marcat un gol spectaculos.
 

MIJLOCAŞI
Antoni Ivanov (U Craiova / 24 de ani / 10 jocuri)
- A avut o evoluţie consistentă. A pasat decisiv la toate cele trei reuşite ale oltenilor, fiind primul fotbalist care reuşeşte o asemenea performanţă în ediţia curentă.
Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 32 de ani / 10 jocuri) - A făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. A înscris pentru a 23-a oară din penalty, fiind cel mai bun dintre cei activi în CASA Liga 1 la acest capitol.
Alexandru Cicâldău (U Craiova / 22 de ani / 9 jocuri) - Responsabilizat de către antrenor cu banderola de căpitan, mijlocaşul alb-albaştrilor i-a răsplătit încrederea cu un gol superb şi cu o prestaţie lăudabilă.
 

ATACANŢI
Ioan Dumiter (20 de ani / un joc pentru Chindia)
- A fost cel mai bun de pe teren! A deschis cu gol drumul târgoviştenilor spre victorie şi a pasat decisiv pentru ultima reuşită a partidei de la Botoşani.
Constantin Budescu (Astra / 30 de ani / 3 jocuri) - Încântător, unic prin tot ce face în dreptunghiul verde! A marcat de două ori şi a ajuns la 61 de reuşite în principala competiţie internă din România.
Rivaldinho (Viitorul / 24 de ani / 4 jocuri) - A scos penalty-ul în urma căruia dobrogenii au egalat, apoi a marcat golul victoriei după o finalizare de atacant veritabil.
 

ANTRENORUL ETAPEI
Viorel Moldovan (Chindia / 47 de ani, FOTO)
- A reuşit prima victorie a târgoviştenilor pe teren advers din acest campionat, succes venit în urma unui joc dominat tactic de către Chindia.