Noutăți

CASA Liga 1 - Echipa etapei a 9-a

PORTAR
Marian Aioani (Chindia / 19 ani / 9 jocuri) - Increderea primită din partea lui Viorel Moldovan l-a ajutat să crească valoric, iar în momentul de faţă este unul dintre cei mai talentaţi portari din campionat. A aparat un penalty.

FUNDAŞI
Radu Boboc (Viitorul / 20 ani / 8 jocuri) - Internaţionalul de tineret şi-a trecut în cont a doua pasă de gol din ediţia curentă. A dominat întreg flancul drept.
Bogdan Ţîru (Viitorul / 25 ani / 9 jocuri) - Un adevărat lider în teren. Contribuție importantă la victoria cu Gaz Metan. Cel mai ofensiv fundaș al constănțenilor în prima parte a sezonului.
Bogdan Planic (FCSB / 27 ani / 5 jocuri) - A făcut un meci fără greşeală. A blocat perfect orice încercare a adversarilor de a păstrunde în careul roş-albaştrilor. Este un jucător capabil să-şi mobilizeze colegii prin atitudinea din teren.
Ionuţ Panţîru (FCSB / 23 ani / 5 jocuri) - Urcările sale în atac au pus reale probleme adversarilor. Devine o certitudine în echipa gândită de Bogdan Vintilă.

MIJLOCAŞI
Cătălin Itu (CFR Cluj / 19 ani / 9 jocuri) - A făcut cel mai bun meci în tricoul clujenilor, fiind pentru prima dată păstrat pe teren până la final. A marcat al doilea gol în CASA Liga 1.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 ani / 4 jocuri) - A bifat a patra prezenţă din acest sezon pentru CFR în campionat, fiind ales de fiecare dată jucătorul meciului. A contribuit cu două pase decisive la succesul ardelenilor.
Deian Sorescu (Dinamo / 22 ani / 9 jocuri) - A devenit jucător de bază în tricoul roş-albilor. A marcat primul gol în ediţia curentă, în care mai are în cont şi tri pase decisive.
Michael Pereira (CFR Cluj / 31 ani / 7 jocuri) - S-a integrat rapid în sistemul gândit de Dan Petrescu. Este un jucător cu calităţi tehnice deosebite, capabil să facă diferenţa în orice moment. Şi-a trecut în cont două pase decisive.

ATACANŢI
Gabriel Iancu (Viitorul / 25 ani / 7 jocuri) - Revenit în vară la Viitorul, şi-a regăsit plăcerea de a juca fotbal. A reuşit o dublă şi a urcat in fruntea clasamentului golgheterilor cu șapte reuşite, toate din acţiune.
Florinel Coman (FCSB / 21 ani / 7 jocuri) - Este un jucător de clasă, un fotbalist cu calităţi extraordinare. A dovedit-o şi în ultima rundă, când a pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă.

ANTRENORUL ETAPEI:
Bogdan Vintilă (FCSB / 47 ani) - A pregătit perfect derby-ul etapei. Roş-albaştrii au avut posesia, au dominat mijlocul terenului şi au produs mai multe ocazii la poarta adversă.