Noutăți

CASA Liga 1 - Echipa etapei a 5-a

PORTAR
Bela Fejer (Sepsi OSK / 24 de ani / două jocuri)
- A avut nu mai puţin de șase intervenţii prin care a contribuit decisiv la victoria reuşită de covăsneni în Bănie. Interesant, în trei dintre cele cinci runde din acest sezon, Sepsi a dat portarul etapei.
 

FUNDAŞI
Ricardinho Varzim (FC Voluntari / 25 de ani / 5 jocuri)
- A dominat flancul drept, de unde au plecat cele mai multe dintre acţiunile ofensive iniţiate de ilfoveni. În plus, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Bradley Diallo (Poli Iaşi / 29 de ani / 5 jocuri) - Puternicul fundaş al moldovenilor a făcut un joc fără greşeală în centrul defensivei. Cu siguranţă, transferul său este un câştig pentru Poli.
Andrei Mureşan (CFR Cluj / 34 de ani / 5 jocuri, FOTO) - Este singurul integralist din lotul ardelenilor. Şi-a coordonat excelent apărarea şi în acest meci, ardelenii având a doua cea mai bună defensivă din campionat. 
Mihai Velisar (Gaz Metan / 20 de ani / 4 jocuri) - A făcut excelent faza defensivă, iar urcările în atac au pus mari probleme adversarilor. A reuşit prima pasă de gol în Casa Liga 1.
 

MIJLOCAŞI
Adrian Păun (CFR Cluj / 24 de ani / 4 jocuri)
- Este jucătorul primelor cinci etape pentru CFR. A înscris din nou şi a ajuns la două goluri şi două pase decisive. De când a fost responsabilizat cu banderola de căpitan, forma sa a crescut vizibil.
Nicandro Breeveld (Poli Iaşi / 32 de ani / 3 jocuri) - A câştigat majoritatea duelurilor la centrul terenului, unde a tăiat multe dintre încercările adversarilor de a construi ofensiv. A şi marcat primul său gol în tricoul studenţilor ieşeni.
Bogdan Barbu (Academica / 27 de ani / 5 jocuri) - A marcat un gol frumos, primul în CASA Liga 1, apoi a contribuit decisiv la ultima reuşită a ilfovenilor. A strâns deja trei pase de gol, fiind lider în campionat la acest capitol.
Ovidiu Horşia (Poli Iaşi / 18 ani / 5 jocuri) - Evoluţiile tânărului mijlocaş din acest start de sezon au surprins plăcut pe mulţi microbişti. A fost desemnat pentru a doua oară jucătorul meciului!
 

ATACANŢI
Stefan Ashkovski (FC Botoşani / 27 de ani / 5 jocuri)
- A marcat şi a contribuit la al cincilea meci fără înfrângere bifat de moldoveni. Macedoneanul se înscrie pe lista celor mai bune transferuri din această vară.
Sergiu Buş (Gaz Metan / 26 ani / 5 jocuri) - A marcat singurul gol al meciului. A fost a treia reuşită din acest sezon şi 23-a în 86 de partide disputate în principala competiţie internă din România.
 

ANTRENORUL ETAPEI
Csaba Laszlo (Sepsi OSK / 55 de ani)
- A spart gheața la Craiova. Tactica sa i-a adus lui Sepsi prima victorie din acest sezon după patru remize consecutive.