Noutăți

Casa Liga 1 - Echipa etapei a 22-a

PORTAR
Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 37 de ani / 22 jocuri) - Veteranul din poarta medieşenilor a fost din nou la înălţime, contribuind astfel la un succes foarte important în lupta pentru un loc în play-off. Este singurul integralist din sezonul 2019/2020.

FUNDAŞI

Mateo Susic (CFR Cluj / 29 de ani / 11 jocuri) - Seriozitatea cu care a tratat fiecare şansă primită l-a impus ca titular în echipa exigentului Dan Petrescu. A înscris în premieră în principala competiţie internă din România.

Andrei Miron (FC Botoşani / 25 de ani / 18 jocuri) - Un fundaş impunător, nu le-a dat şanse adversarilor. A strâns 169 de meciuri în 6 sezoane petrecute pe prima scenă din România. 

Mario Camora (CFR Cluj / 33 de ani / 15 jocuri) - Căpitanul clujenilor a marcat ultimul gol al CFR-ului dintr-un an 2019 de vis. A fost a 9-a reuşită în 255 de meciuri jucate în tricoul grupării ardelene.

MIJLOCAŞI
Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 de ani / 12 jocuri) - A marcat un gol spectaculos, al 7-lea din ediţia curentă şi al 47-lea în CASA Liga 1. Prinde pentru a 5-a oară echipa etapei.

Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 33 de ani / 21 jocuri) - Este jucătorul în jurul căruia Leo Grozavu a pornit reconstrucţia echipei. A marcat şi participat la majoritatea acţiunilor ofensive. 

Nasser Chamed (Gaz Metan / 26 de ani / 21 jocuri) - Activ pe toată durata meciului. A executat perfect o lovitură liberă, înscriind pentru a 4-a oară în ediţia curentă, 3 dintre reuşite fiind izbutite din afara careului mare.

Julien Begue (Astra / 26 de ani / 17 jocuri) - A alergat mult pe toată durata partidei. A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din ediţia curentă, apoi i-a pasat decisiv lui Alibec.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 21 de ani / 12 jocuri) - A făcut faza meciului, când a şi marcat al 4-lea gol din ediţia curentă. 2019 a fost anul confirmării şi pentru el.

Denis Alibec (Astra / 28 de ani / 15 jocuri) - Unul dintre cei mai talentaţi jucători din CASA Liga 1. A încheiat anul cu un gol şi o pasă decisivă. A fost pentru a 7-a oară desemnat jucătorul meciului.

Florinel Coman (FCSB / 21 de ani / 18 jocuri) - Un nou meci fabulos! A fost un pericol permanent pentru adversari. A marcat un gol şi a scos un penalty.

ANTRENORUL ETAPEI

Bogdan Argeş Vintilă (FCSB / 47 de ani) - A găsit soluţiile prin care i-a readus pe roş-albaştri de pe ultimul loc până pe podium. A fost a 11-a victorie în 15 jocuri, interval în care a pierdut doar două partide.