Noutăți

CASA Liga 1 - Echipa etapei a 18-a

PORTAR
David Lazar (Astra / 28 de ani / 7 jocuri)
- A avut cinci intervenţii decisive! A devenit un pilon de bază în echipa lui Bogdan Andone.
 

FUNDAŞI
Ante Puljic (Dinamo / 32 de ani / 7 jocuri)
- Readucerea croatului la Dinamo se dovedeşte a fi o mutare foarte bună făcută de conducătorii clubului, defensiva roş-albilor fiind mult mai solidă.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 35 de ani / 9 jocuri) - Şi-a arătat din nou clasa. Câştigă majoritatea duelurilor prin plasamentul foarte bun în teren.
Andrei Chindriş (FC Botoşani / 20 de ani / 16 jocuri) - Evoluţiile sale sunt în creştere de la meci la meci. S-a descurcat excelent, chiar dacă lângă el nu a mai fost experiementatul fundaş Andrei Miron.
 

MIJLOCAŞI
George Merloi (Academica / 20 de ani / 8 jocuri, FOTO)
- A fost jucătorul etapei! Este primul fotbalist eligibil pentru naţionala U 21 care marchează o triplă în acest sezon.
Jonathan Rodriguez (FC Botoşani / 29 de ani / 17 jocuri) - A depus un efort fantastic pe toată durata jocului. A blocat excelent multe dintre atacurile adverse şi, din postura de căpitan, a coordonat excelent jocul echipei.
Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 33 de ani / 17 ani) - A controlat centrul terenului, unde a recuperat multe mingi şi a participat la construcţia fazelor ofensive.
Alexandru Buziuc (Academica / 25 de ani / 17 jocuri) - A făcut un meci foarte bun. A contribuit la victoria ilfovenilor cu un gol şi o pasă decisivă.
 

ATACANŢI
Constantin Budescu (Astra / 30 de ani / 11 jocuri)
- A contribuit cu o nouă pasă de gol la victoria Astrei, a cincea în ediţia curentă şi a 54-a în 180 de jocuri disputate în principala competiţie internă.
Slavko Perovic (Dinamo / 30 de ani / 7 jocuri) - Şi-a trecut numele pe tabelă pentru a doua rundă la rând. De această dată a finalizat cu capul centrarea foarte bună expediată de Dan Nistor.
Jakub Vojtus (Academica / 26 de ani / 17 jocuri) - Este un vârf de careu clasic, bun la finalizare şi cu devieri utile pentru colegi. A înscris un gol şi a pasat decisiv la alte două reuşite izbutite de gruparea din Clinceni.
 

ANTRENORUL ETAPEI
Ilie Poenaru (Academica / 43 de ani)
- A pregătit perfect duelul cu Chindia şi a reuşit o victorie importantă, graţie căreia Academica a părăsit locurile retrogradabile. A fost pentru prima dată în ultimii trei ani când o nou-promovată a înscris de cinci ori într-o partidă din CASA Liga 1.