Astra Giurgiu - Sepsi OSK Sf. Gheorghe, duminică - 13 septembrie, ora 18.30

Giurgiuvenii au pierdut ambele meciuri disputate în acest sezon, 0-3 cu FCSB şi 0-2 cu Universitatea Craiova. De partea cealaltă, covăsnenii au fost învinşi în prima rundă de Universitatea Craiova, 1-0 pentru olteni, dar jocul practicat de acestia a fost unul pozitiv, apoi au remizat fără gol pe terenul celor de la CFR Cluj.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în principala competiţie internă, de patru ori a câştigat Astra, un joc s-a terminat cu victoria celor de la Sepsi OSK, iar alte trei partide s-au încheiat la egalitate.

- Întâia dispută a avut loc pe 16 iulie 2017, Astra - Sepsi OSK 1-0 (a înscris Marquinhos Vinicius). A fost primul meci jucat de gruparea din Sf. Gheorghe în Liga 1.

- Singurul succes bifat de formaţia covăsneană s-a înregistrat  pe 24 noiembrie 2018, Sepsi - Astra 1-0, marcator Birahima Tandia.

- Cea mai recentă întâlnire directă: 23 februarie 2020, Astra - Sepsi OSK 2-2. Acesta a fost şi singurul duel direct în prima ligă dintre Bogdan Andone şi Leo Grozavu.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.