Noutăți

#Demersdetransparență – 8 Mai 2020

Liga Profesionistă de Fotbal a lansat, astăzi, cel de-al patrulea număr al Buletinului Informativ, o publicație, sperăm, pe cât de necesară, pe atât de importantă în relația dintre forul nostru și iubitorii de fotbal. Din subiectele acestui număr, pe care îl puteți citi AICI, amintim editorialul "Ce se amână nu se face" al Secretarului General LPF, Justin Ștefan, interviuri cu Javier Tebas, președintele Ligii Spaniole de Fotbal, cu Gheorghe Popescu, președinte FC Viitorul, dar și cu noul campion național la FIFA 20 eLiga 1, Alexandru Rădulescu. 

De asemenea, poate fi citit un adevărat "reper european" realizat de importanți comentatori ai fenomenului fotbal de la Eurosport, Telekom Sport și Digi Sport, despre situația la zi din Premier League, Bundesliga, La Liga și Serie A, chestionați de către Octavian Țopa. 

Sărbătoarea "nopții de la Sevilla" este prezentă într-o poveste semnată Marius Mitran. 

Totodată, Liga Profesionistă de Fotbal a continuat să lucreze pe aspectele procedurilor de reluare  a Campionatului Național Casa Liga 1, în vederea asigurării condițiilor optime pentru reluarea cât mai rapidă și, evident, în condiții de deplină siguranță a meciurilor rămase de disputat din sezonul 2019/2020. 

Am rămas consecvenți ideii de transparență, menținând dialogul cu mass-media.