Politehnica Iași a participat miercuri, 13 septembrie, la un meci caritabil în compania echipei din liga a treia CSM Vaslui, organizat la Stadionul Municipal din Vaslui. Spectatorii prezenți în tribune au putut sprijini, prin donații, Fundația „Cristie’s Outreach” din Bârlad, care lucrează cu copii din spectrul autismului.

Jucătorii din Copou au donat spre licitare un tricou oficial de joc și o minge, ambele semnate de fotbaliști și antrenori. De asemenea, la stadionul din Vaslui au fost puse în vânzare bilete la meciul din SuperLiga României, dintre Poli și FC Botoșani, contând pentru etapa a noua, iar toți banii încasați din comercializarea tichetelor cu prilejul evenimentului caritabil au fost donați fundației. 
“Ne bucurăm că am participat la acest eveniment și sper că prezența echipei noastre a sensibilizat și mai mult comunitatea vasluiană. Am aflat că fundația de la Bârlad a rămas fără finanțare și cel mai mult au de suferit copiii care mergeau la tratament acolo. Pe lângă tricoul și mingea cu semnăturile jucătorilor și antrenorilor, am donat și banii încasați la Vaslui din vânzarea biletelor la derby-ul regional de lunea viitoare cu FC Botoșani. Vasluienii au fost obișnuiți cu meciuri de înalt nivel în prima ligă și cupe europene și sunt sigur că își doresc să asiste la un meci foarte interesant în Copou, fiind de două ori câștigați, ajutând copiii și vizionând o partida atractivă”, a precizat Florin Briaur, managerul executiv al Politehnicii Iași.

Cu prilejul evenimentului caritabil de la Vaslui au mai fost scoase la licitație tricouri de joc oferite de cluburile Farul Constanța, CFR Cluj, Universitatea Craiova,  precum și din colecția personală a mai multor fotbaliști, printre care Bănel Nicoliță, Dorel Zaharia, Vasile Buhăescu, Dragoș Grigore sau Dani Coman.

31

32