Sebastian Mladen s-a născut pe 11 decembrie 1991, la Calafat. A început fotbalul la echipa locală, a trecut la Școala de fotbal Gică Popescu și, mai apoi, la Academia lui AS Roma. De aici, a evoluat sub formă de împrumut la Olhanense (Portugalia) și Südtirol (Italia). 
La Viitorul a venit în 2017. De atunci, a adunat 200 de meciuri în prima ligă, toate în tricoul aceleași echipe. Este un fost component al echipele naționale U-17, U-19 și U-21.

În meciul cu FC Argeș, din penultima etapă, ai bifat meciul cu numărul 200 în tricoul Farului, o performanță deosebită. Felicitări! Cum te simți?

Mulțumesc frumos. Sunt foarte fericit că am atins acest număr, sunt momente frumoase pentru că am reușit acest lucru doar pentru Farul. Sper ca, pe viitor, să fie totul bine, să fiu sănătos și să pot juca multe alte meciuri pentru echipa mea.

Au trecut repede acești zece ani la Ovidiu?

(Zâmbește) Din păcate, da. Au trecut prea repede, parcă. Dar sunt încă tânăr și încrezător că mai am multe partide de jucat.

Cum apreciezi acest sezon din puncte de vedere al performanței clubului tău?

Eu cred că a fost un sezon bun, veneam după doi ani competiționali în care nu am reușit să intrăm în play-off. Din punctul meu de vedere a fost, cum spuneam, bun, am făcut meciuri apreciate, dar este loc și de mai bine. Trebuie să analizăm și ce am făcut mai puțin bine anul acesta și să îmbunătățim, pentru a crește ca performanță în sezonul viitor.

Ești în grupul fotbaliștilor cu experiență. Cum se integrează cei mai tineri, veniți de la Academia Gheorghe Hagi?

Cei tineri nu au probleme de adaptare. Așa cum am mai spus-o, toți de la Academie, la toate grupele de vârstă, se antrenează pe stilul nostru și asta îi ajută când fac pasul spre echipa mare, pentru că știu foarte bine ce  au de făcut ca să progreseze și să ajute.

Cât de mult contează pentru voi susținerea fanilor, atât în meciurile de acasă, cât și în deplasare?

A contat foarte mult, pentru că era un lucru, ca să spun așa, pe care nu îl aveam în trecut. A fost ceva nou și pentru noi. Suntem fericiți că sunt alături de noi, au demonstrat asta de-a lungul sezonului, ne-au fost alături și la bine, dar mai ales la greu. Le mulțumesc și pe această cale și sper ca anul viitor să ne fie alături în număr și mai mare. Și, evident, să ne bucurăm împreună!

Ce vă propuneți pentru sezonul următor?

Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci. Cu siguranță va fi un sezon greu, dar suntem pregătiți să facem față. Avem un lot bun, avem condiții ireproșabile de pregătire. Pe scurt, avem toate condițiile să facem o performanță superioară cei din acest sezon.

Sebastian 2

Sebastian 3