A jucat ca titular în 28 dintre cele 30 meciuri ale sezonului regulat, ratând doar două etape, în care a fost suspendat.  Acestea sunt realizările din acest sezon ale lui Paul Alexandru Iacob, fundașul central al Chindiei Târgoviște și unul din cei mai buni apărători ai campionatului. Născut pe 21 iunie 1996, la Constanța, s-a format la Academia Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 30 iulie 2018, în partida Concordia Chiajna – Viitorul 1-1. De atunci, a adunat 95 de meciuri în Liga 1! Are, de asemenea, două convocări la echipa națională de tineret.

Paul, cum merg pregătirile pentru meciul de luni, cu CS Mioveni? 

Pregătirile merg foarte bine. Ne dorim să începem săptămâna în forță, cu un rezultat bun. Dăm totul la antrenamentele din aceste zile și sper să fim în forma cea mai bună la ora meciului. 

Echipa e într-o stare psihică bună, fără gol primit în ultimele trei meciuri oficiale. Cu ați reușit acest lucru?

Cred că ne-am concentrat mai bine, am fost mult mai atenți la toate fazele jocului. Sper să lungim cât mai mult această serie, să nu primim gol, să marcăm și să obținem cât mai multe victorii în continuare. 

Ai fost declarat omul meciului cu FC U Craiova 1948. Cum a fost debutul în play-out?

Mulțumesc pentru aprecieri, cred că am făcut un meci bun. Dacă eram mai atenți la unele faze, puteam obține toate cele trei puncte. A fost un meci foarte tacticizat, fără prea multe faze de poartă. Chiar și așa, puteam scoate mai mult din acestă partidă. Am rămas cu un gust amar că nu am luat toate punctele.

Poate Chindia să repete performanța din sezonul trecut, când a câștigat play-out-ul?

Nu știu dacă vom repeta parcursul din primăvara trecută, dar ceea ce am făcut în play-out-ul precedent ne obligă la o comportare cât mai bună și acum. Nu suntem favoriți, avem câteva echipe în fața noastră. Noi ne dorim să strângem cât mai multe puncte și să urcăm treptat în clasament. 

Cum ți se pare programul echipei în rundele următoare ale play-out-ului, cu deplasări la Mioveni și Clinceni, între care e meciul de la Ploiești cu Dinamo?

Este un program încărcat. Dinamo și Clinceni s-au întărit, Mioveni e o echipă arțăgoasă, în fața căreia se câștigă greu. Luăm fiecare meci în parte și ne propunem să scoatem maximum. 

Ce le transmiți suporterilor Chindiei?

Acum, când restricțiile legate de pandemie au fost eliminate, sperăm să îi vedem în număr cât mai mare în tribune, să vină să ne susțină. Avem mare nevoie de ei!

WhatsApp Image 2022-03-17 at 14-00-25