Noutăți

Felicitări, tricolori! Felicitări, Mirel Rădoi! Felicitări, FRF!

Calficarea echipei naționale de tineret Sub 21 de ani în semifinalele Campionatului European, care se desfășoară în aceste zile în Italia și San Marino, reprezintă unul dintre marile succese din istoria fotbalului românesc. 

De asemenea, obținerea calificării la Jocurile Olimpice de vară, care se vor desfășura în Japonia, în anul 2020, înseamnă în sine o victorie care trebuie salutată, mai ales că vine după o absență de 56 de ani a fotbalului nostru de la cea mai mare competiție sportivă a lumii. 

Pentru toate aceste performanțe, Liga Profesionistă de Fotbal ține să felicite public echipa națională de tineret, să mulțumească stafului tehnic condus de Mirel Rădoi pentru munca excepțională, să felicite Federația Română de Fotbal pentru deosebita grijă cu care a înconjurat întreaga familie tricoloră și pentru profesionalismul dovedit în toată această perioadă. 

Țin să revin asupra valorii jocului tricolorilor de la acest Campionat European și să salut un mare antrenor în persoana lui Mirel Rădoi care, sunt sigur, a intrat deja în rândul tehnicienilor de clasă din fotbalul românesc. 
La fel, felicit pe toți antrenorii de la academii care au format acești fotbaliști, pe toți conducătorii de cluburi care au sprijinit efortul acestor jucători și nu în ultimul rând, ba dimpotrivă, pe Gheorghe Hagi, prin Academia căruia au trecut cei mai mulți dintre tinerii cu care azi ne mândrim și care, cu certitudine, nu se vor opri aici!

Gino Iorgulescu
Președinte LPF